PodržimoNaše

Ovaj Uskrs provedite na moru! 3 dana u prekrasnoj Podstrani- Split u Hotelu San Antonio****uz 50% popusta! 2 noćenja u De luxe sobi sa pogledom na more te wellness i večera dobrodošlice za 2 osobe!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odsjaj sunca u moru, šetnja plažom, miris Dalmacije... uživajte ovog proljeća u svim ljepotama morske obale i to uz 50% popusta u De luxe sobi s pogledom na more!

Novoizgrađeni Hotel San Antonio se nalazi u Podstrani u neposrednoj blizini Splita, na prekrasnoj šljunčanoj plaži, (desetak minuta od centra), grada koji je poslovni i turistički centar Dalmacije.
Nudimo Vam prostrane de luxe sobe (sa direktnim pogledom na more i opremljene hidromasažnim kadama), koje će zadovoljiti potrebe kako poslovnih ljudi tako i gostiju koji su se prvenstveno došli odmoriti u Podstranu / Split.

Ponuda uključuje:

3 dana uz 2 noćenja u de luxe sobi s direktnim pogledom na more i hidromasažnom kadom + 2 doručka + večera dobrodošlice, sve za 2 osobe.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:
besplatno korištenje bazena (nije grijan) i saune,
besplatan parking,
besplatan WIFI internet.Opustite se i uživajte u modernom lounge baru (koji se nalazi na krovu hotela i odakle se pruža prekrasan pogled na Brač i Šoltu), ili okusite dalmatinske gurmanske delicije i raznovrsna vina u našem restoranu.


Uz sve to dodatno nudimo našim gostima besplatno korištenje parkinga; brzog ADSL interneta; saune, unutarnjeg bazena i fitnesa.

Sastavni dio zdravog životnog stila, osim zdravog hranjenja su sport, opuštanje i wellness. Uživajte u blagodatima saune.


Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnica koje ga već 1700 godina napajaju vodom.


Njegova blaga klima sa 2700 sunčanih sati godišnje, pretvara ga i usred zime u oazu u kojoj se u zavjetrini može uživati na suncu. Industrijski, sveučilišni i gospodarski centar regije svoju "zelenu dušu" čuva na brdu Marjan smještenom na zapadnom dijelu poluotoka, gdje park-šuma nadomak gradu pruža ugodu mirnih i od gradske buke sačuvanih šetnica pod borovima uz more.


Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail mario.cveljo@hotel-sanantonio.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.

Sastavni dio zdravog životnog stila, osim zdravog hranjenja su sport, opuštanje i wellness. Uživajte u blagodatima saune.