Lijepo oblikovane obrve savršeni su okvir lica i "must have" vašeg potpunog izgleda - uz japansko iscrtavanje obrva + 1 korekcija u kozmetičkom salonu Figura u Zagrebu i Varaždinu, u pola cijene!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ugrabite paket japanskog iscrtavanja obrva i 1 korekcije u Kozmetičkom salonu Figura u Zagrebu i Varaždinu, konačno 'zaokružite' svoj izgled lica i osjećajte se kao diva! Kupon vrijedi do 21.02.2020.

Riječ je o metodi polutrajnog makeupa tijekom koje se posebno oblikovanim nožićem Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke,već se stvara prirodan izgled obrva. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je rezultat zaista prirodan. Preporučujemo onima kojima je prirodan izgled na prvom mjestu.


Prije tretmana se Vaše dlačice se ne čupaju niti briju. Uklanjaju se samo one koje su van željenog oblika, ostatak ostaje, a crtanje se vrši između njih. Tretman japanskog iscrtavanja uključuje i threading.

Japanska metoda je semipermanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi aparat već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobiva potpuno prirodan izgled jer se ne popunjava cijela obrva, već se posebnom tehnikom iscrtavanja dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta. Tretman iscrtavanja obrva traje od 60-90 min, aplikacija boje traje 15-20 minuta dok se ostatak vremena određuje oblik i simetrija u dogovoru sa klijentom. Iscrtavanje ovom metodom je gotovo bezbolno. U slučaju nelagode može se koristiti lagani anestetik

Metoda je posebno namijenjena onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i debljinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili samo žele popuniti svoje.


Pigment obrva traje od 1 do 2 godine ali se ne može garantirati svježina boje jer njena postojanost ovisi o unutarnjim i vanjskim faktorima. Unutarnji faktori su Vaš tip kože, masna ili suha koža,promjene na koži, dermatitis, seboreja, keloidni ožiljci itd. Vanjski utjecaji su učestalo izlaganje suncu, solarij, kozmetika, naročito kreme sa retinolom i AHA kiselinama, razni tretmani, kemijski piling i mikrodermoabrazija. Svi ovi faktori utječu na postojanost i trajnost pigmenta u koži i ato se jednom godišnje savjetuje osvježenje boje. Redovnim godišnjim održavanjem produžavate im vijek koliko god Vi želite.

Neposredno nakon tretmana obrve će biti guste, i puno tamnije od finalnog rezultata. Možete očekivati 20-30% smanjenje boje, gustoće i debljine nakon tjedan dana njege. Korekcijom nakon 3-4 tjedna mogu se ispraviti male nepravilnost, dodati boja i gustoća. 

Prvih tjedan dana ne preporuča se kupanje u bazenu, solarij, sauna. Nakon samog tretmana može se pojaviti crvenilo koje traje 15ak minuta. Proces blagog perutanja je neizostavan i počinje 4og a završava se 7og dana. Krajnju boju vidjet ćete nakon 7 dana.