PodržimoNaše

PRILIKA!!! Pobjegnite u prirodu i opustite se u Hotelu Amarilis*** u Vinskom Vrhu kraj Novigrada na Dobri! Noćenje s doručkom + slasna večera u 3 slijeda, sve za 2 osobe i SAMO 325 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Gdje za vikend? Pobjegnite od smoga i zagušljivog grada u prirodu, pa makar i na 2 dana! Okružite se očaravajućom prirodom i napunite baterije! Iz Zagreba Vam treba samo 45 minuta autoputom ( izlaz-Novigrad, prvi nakon izlaza za Karlovac )

Hotel Amaralis nalazi se u mjestu Novigrad na Dobri, iza Karlovca u smjeru Rijeke. Okružen predivnom prirodnom i smješten na idealnoj lokaciji, vaš odmor biti će uistinu potpuna relaksacija! Ljubazno osoblje hotela pružit će Vam sve što je potrebno!

Ponuda uključuje:

2 dana i 1 noćenje s doručkom + večera u 3 slijeda sa domaćim specijalitetima sve za 2 osobe.


Hotelske sobe su predivno i moderno uređene. Iz većina soba hotela Amarilis seže pogled na utvrdu Frankopanskog grada Novigrada.

Razrušena utvrda navodno je sagrađena još davne 1193 godine, a u 15. stoljeću došla je u posjed krčkih knezova Frankopana. U njihovom vlasništvu bio je sve do njihove propasti 1671 godine.

Svakako preporučujemo da posjetite i ostale znamenitosti u okolici kao što su kameni most na Dobri, sagrađen u 18 stoljeću. Most je bio nekadašnji dio Karolinske ceste.

Prošetajte uz obližnju rijeku Dobru, okolnim brežuljcima i livadama.


Prije kupnje kupone provjeriti raspoloživost željenog termina (predrezervacija) na mail: hotel.amarilis@gmail.com ili na telefon: 047 874 006