Izdvojite vrijeme za sebe i dragu osobu i opustite se u masaži vrhunskog terapeuta u Centru zdravlja i ljepote Mia u Splitu gdje Vas očekuje antistres masaža za dvoje i samo 149 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Masaža je uvijek dobra ideja, a pogotovo za poklon! Počastite sebe i dragu osobu sa 40 minuta antistres masaže! Kupon se može iskoristiti do 28.02.2020.

Centar zdravlja i ljepote Mia prvi je centar organske kozmetike u Splitu i prava poslastica za sve ljubitelje ljepote, zdravlja i organskih sastojaka...

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Antistres masaža je najčešće kombinacija različitih masažnih tehnika.

Njen cilj je opustiti Vaše tijelo i duh od svakodnevnog stresa da biste ponovno pronašli Vaš unutarnji balans.

Kod ove masaže važno je tijelo sagledati u cjelini, te uz vrat, leđa, ruke, noge i trbuh, ona uključuje i masažu lica. Masaža je popraćena specijalnim uljima koja, svojim relaksirajućim mirisima, dodatno opuštaju Vaše tijelo. 

Jedan od glavnih ciljeva ove masaže je otpuštanje dopamina. Dopamin je tvar koju tijelo prirodno otpušta da bi naš živčani sustav funkcionirao besprijekorno. Ukratko, dopamin nam pomaže da se osjećamo dobro. Kad visoke razine stresa naruše prirodnu ravnotežu u našem tijelu to često može dovesti do pojave anksioznog poremećaja i depresije. 

Jedna od pojava pretjeranog stresa može biti i grčenje mišića te općeniti osjećaj napetosti. Naša tijela se bez posljedica ne mogu unedogled nositi sa stresom, a masaža, kao potpuno prirodna terapija, nudi odlično rješenje ovog problema.

Kombinacijom posebne masažne tehnike, s opuštajućom glazbom i aromaterapijom, postiže se jedinstvena sinergija koja pomaže tijelu da dosegne stanje potpune opuštenosti.

Informacije i rezervacije kupona mogu se obaviti na br. mob: 099 8759650 cijeli dan, uz KOD i ID kupona po primitku.