Doživite nešto novo zajedno! Opustite se uz masažu u paru aromatičnim uljima/čokoladom ili česticama zlata u Zagrebu u studiju Geranij! Rasteretite se i uživajte već od 199 kuna!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između masaže u paru sa aromatičnim uljima ili čokoladom za 199 kn ili masažu u paru sa česticama zlata za 219 kn! Kupon se može iskoristiti do 10.03.2020.!

Iznenadite voljenu osobu! Priuštite joj opuštajuću masažu, i sebi naravno :)  i provedite vrijeme zajedno! 

Studio Geranij brine se o zadovoljstvo klijenata nudeći profesionalne usluge i uslužno osoblje! 

Aromamasaža 

Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav. 

Čokoladna masaža

Masaža toplom tekućom čokoladom budi sva čula, čini kožu mekšom i čudesno glatkom, a mirisom potiče stvaranje serotonina, hormona odgovornog za osjećaj sreće i odbrog raspoloženja. Zbog ovog iznimnog kemijskog sastava, čokoladna masaža djeluje na kožu kao i na mozak gotovo euforično. 

Osim što poboljšava strukturu kože, čokoladna masaža snažno tonificira i svojim obnavljajućim svojstvima potiče porizvodnju kolagena i elastina, što joj osigurava potrebnu čvrstoću i napetost. Kakao, maslac jedna je od najcjenjenijih i najstabilnijih poznatih masti, a zbog svoje strukture ima sposobnost dubokog prodiranja u kožu. Prepustite se čokoladnom užitku na Vašoj koži u nažem kozmetičkom salonu i osjećajte se kraljevski.

Ponuda Studija Geranij uključuje: Masaža u paru aromatičnim uljima / čokoladom ili česticama zlata!

Opcija 1: masaža u paru sa aromatičnim uljima ili čokoladom za 199 kn!

Opcija 2: masaža u paru sa česticama zlata za 219 kn!

Novo radno vrijeme je od 12 h do 20 h. - ako se djelatnici ne jave na telefon odmah, odrađuju tretmane - pa pokušajte kasnije nazvati, hvala na razumijevanju! 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina 3-5 dana unaprijed na broj telefona : Miramarska 30, 2.kat (091 4022 501) uz KOD i ID kupona po primitku.