Njega, zdravlje i ljepota lica u jednom paketu! U Beauty studiju Shpresa u Zagrebu čeka Vas paket mehaničkog i ultrazvučnog čišćenja lica špatulom, umirujuća maska i masaža lica za samo 145 kn !

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Predivno, njegovano i zdravo lice u svako doba godine! Ne zaboravite i ove jeseni uzeti svoju dozu čišćenja, masiranja i regeneracije. Kupon se koristi u 1 dolasku i vrijedi do 22.02.2020.

U Martićevoj 67 u Zagrebu smješten je Beauty studio Shpresa specijaliziran za masažu, šminkanje, čišćenje i njegu lica, depilaciju i maderoterapiju.

Čišćenje lica je najbitniji postupak koji kožu održava čistom i zdravom.

Ultrazvučna špatula uklanja mrtve stanice kože, mitesere i prištiće, zatvara pore, liječi i sprječava akne i pliće ožiljke, čisti kožu, regulira i smanjuje proizvodnju sebuma. Pospješuje unos hranjivih tvari pod kožu i podiže ju, smanjuje bore, ubrzava stvaranje kolagena, stimulira stanice na prirodno obnavljanje. Ultrazvučna špatula je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje koji radi frekvenciji od na 25 do 27 kHz. Posebna metalna pločica emitira ultrazvuk niskih frekvencija koji omogućava omekšavanje, uklanjanje mitesera i blagi piling. Također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Terapija pomoću ultrazvučne špatule koristi se za problematičnu kožu s aknama i ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno duboko čišćenje jer ne oštećuje kožu te ne postoji mogućnost post - traumatske hiperpigmentacije.

Nakon temeljitog čišćenja, regeneracija kože neophodna je uz masku koja umiruje i masažu koja će dobro opustiti i prokrviti kožu.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna telefonska najava na br. tel.: 097 737 7042 uz KOD i ID kupona po primitku.

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 08-20 h i subota po dogovoru.