PodržimoNaše

Odmor u netaknutoj prirodi nacionalnog parka Krka! 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu Vrata Krke***,piće dobrodošlice + jahanje konja sa trenerom, sve za 2 osobe za 539 kn! Djeca do 6 g. GRATIS!

115 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Vrata Krke*** nalazi se na samom rubu NP Krka neposredno pokraj romantičnog malog mjesta Skradina i samo 15 min vožnje od povijesnog grada Šibenika!

Hotel Vrata Krke*** nalazi se kako mu sam naziv kaže na rubu Nacionalnog parka Krka i to u neposrednoj blizini najdužeg i najljepšeg slapa na rijeci Krki - Skradinskog buka.

Ponuda uključuje 2 noćenja s doručkom, piće dobrodošlice (kava, čaj, sok, decilitar vina ili rakija ) i jahanje konja uz trenera sve za dvije osobe na datum po izboru (cijene su različite):

OPCIJA 1 - "Spektakularan TREĆI mjesec uz Krku". Kupon je iskoristiv samo od 01.03.-31.03.14. - RASPRODANO! 

OPCIJA 2 - "ČETVRTI I PETI mjesec na najlipšem mistu na svitu" - kupon iskoristiv od 01.04.-31.05.14.


Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire. 

Posjetitelji mogu također posjetiti i ostale zanimljive lokalitete:jednu od najljepših edukativnih pješačkih staza "Stinice - Roški slap - Oziđana pećina" (ukupne dužine 8.5 km), zatim vidikovce iznad Manojlovačkih slapova i Brljana te Bilušića buk, zatim Burnum - rimski vojni logor (lukove zapovjedne zgrade i jedini vojni amfiteatar u Hrvatskoj na području sela Ivoševci) i arheološku zbirku Burnum - Muzej u Puljanima. 

Otok Visovac, Roški slap i manastir Krku te utvrdu Trošenj moguće je i organizirano posjetiti izletničkim brodovima.

Nacionalni park Krka može se posjećivati tijekom čitave godine.


Cjenik ulaznica i izleta nacionalnog parka Krka pogledajte ovdje.