Želite veće, punije i čvršće grudi bez operacija i potpuno prirodnim putem? Vidljivi rezultati uz Womens Beauty kremu za povećanje i podizanje grudi za samo 69 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve žene koje žele biti neodoljive i zasjati u punom sjaju sa novim dekolteom...sve to i još mnogo više uz najpopularniju kremu za prirodan rast grudi u 2015.! Poštarina je uključena u cijenu (isključivo za područje Hrvatske)! Kupon vrijedi do 29.02.2020.!

SAMO ZA KUPCE CRNOG JAJA - ZA KUPLJENE 2 ILI VIŠE KREMA, 1 GRATIS!


Imate male grudi?

Grudi su vam se objesile uslijed poroda ili godina?

Želite 100% prirodan i učinkovit proizvod?

Sve prirodno i bezopasno bilje!

Nema nuspojava osim većih grudi! :)

NAJPOPULARNIJA KREMA ZA PRIRODAN RAST GRUDI U 2015. GODINI!

Čvršće i punije grudi bez skupih operacija i hormonskih tretmana.

Najniža cijena na tržištu-promotivni popust 50%!!!

 Ženske grudi su stvar ljepote. To je glavni razlog zašto su žene i muškarci opsjednuti kako izgledaju njene grudi. Muškarci žele žene s većim grudima i žene žele veće grudi kako bi izgledale bolje od drugih žena.

Većina psihologa tvrdi da je dokazano da su žene sa većim i ljepšim grudima punije samopouzdanja i osjećaju se mnogo dominantnije od žena sa malim grudima. Velika anketa koja je provedena među poslodavcima u Americi i Europi je poražavajuća za žene sa malim grudima jer žene sa većim i ljepšim grudima mnogo lakše dobivaju posao i mnogo brže napreduju u poslovnom pogledu.

KAKO DJELUJE KREMA „Woman's Beauty“?

Povećava grudi i daje im okrugli i puniji oblik.

Obješene grudi čini čvršćim i debljim.

Poboljšava čvrstoću i elastičnost grudi.

Daje glatkoću i nježnost grudi, te smanjuje strije.

Sastojci kreme:

Soya extract- koristi se za prirodno korigiranje grudi – budući da je bogat beta-sitosterolom. Beta-sitosterol regulira aktivnost testosterona (muškog spolnog hormona), tako da su jače izražena ženska spolna obilježja. Istovremeno beta-sitosterol sudjeluje u sintezi progesterona  (progesteron je suprotan estrogenu). To dovodi do ravnoteže između estrogena i progesterone, koja se očituje u razvoju i veličini grudi, regulaciji procesa nagomilavanja i zadržavanja masnoća i vode u organizmu, poboljšava libido, poboljšava dobro raspoloženje i psihičku ravnotežu.

Wild radix puerariae essence extracts -proširuje krvne žile i poboljšava cirkulaciju, sprečava rast stanica raka

Papaya extract- carica papaya: antitumorski učinak papaje protiv tumora dojke, grlića maternice, jetre, pluća i gušterače.

Biljni ekstrakti- koji u također utjeću na rast i punoću ženskih grudi.

Vitamin E

Alovera- Aloe veru ne treba posebno predstavljati, čak ni u našoj kulturi koja ne favorizira prirodne lijekove i preparate, svi znaju koliko ekstrakt ovog jednostavnog sukulenta pozitivno utječe na obnavljanje i zaštitu kože, no zapravo to je gotovo sve što javnost zna o biljci koja osim nevjerojatnih nutricionističkih svojstava ima toliko ljekovitog utjecaja na ljude da s pravom zaslužuje prastari naziv „biljka lijek za sve.“

Aloe vera sadrži vitamine; A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C i E, sadrži i folnu kiselinu i više  minerala od kojih najviše ima; magnezija, mangana, cinka, bakra, kroma, kalcija, kalija, željeza i 20 vrsta aminokiselina. Za sada je ustanovljeno da žele Aloe vere ima preko 240 hranjivih i ljekovitih sastojaka no s pravom se pitamo je li to zaista sve s obzirom da znanstvena istraživanja koja se bave ovom biljkom rijetko dolaze do javnosti.

Pakiranje: 120gr -minimalno za 30-45 dana ovisi o veličini Vaših grudi. Deklaracija, uputstva za uporabu na hrvatskom. Preporuka za period korištenja i najbolji rezultati 3 mj.