Početak proljeća obilježite putovanjem u Italiju! Autoturist Park vodi Vas 21.03. na jednodnevni izlet u Vicenzu i Sajam rukotvorina Abilmente s prijevozom iz Zagreba za samo 259 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GARANTIRANI POLAZAK! Međunarodni sajam kreativnosti - Abilmente - u Vicenzi namijenjen je profesionalcima, amaterima i onima željnih novih ideja! Probudite kreativca u sebi! Kupon vrijedi isključivo za 21.03.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 5:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta zgrade  Gradskog  poglavarstva.  Ugodno putovanje preko Slovenije te dalje kroz Italiju do VICENZE,  jednog od najljepših talijanskih venetskih gradova. Po dolasku odlazak u šetnju  povijesnim središtem grada koje se nnalazi pod UNESCO  zaštitom:  PIAZZA  DEI  SIGNORI  –  LOGGIA DEL  CAPITANO  –  DUOMO  –  BASILICA PALLADIANA  –  TEATRO  OLIMPICO. Slobodno vrijeme za osobne programe. 

Vicenza je grad i jedinstvenoga muzeja u čitavoj Italiji, MUZEJA NAKITA! Posjet ovom nesvakidašnjem muzeju uvest će vas u svijet luksuza i glamura te pružiti jedno nezaboravno iskustvo. Obilazak muzeja individualno. U ranim popodnevnim satima preporučamo odlazak na Sajam rukotvorina Abilmente. Najveći sajam rukotvorina i kreativnosti na sjeveru Italije nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a posjetiteljima  će  dati  brojne  ideje  za  izrade  patchworka,  nakita,  šivanja,  vezenja...  

Polazak iz Vicenze predviđen je oko 18:00 sati. Uz ugodno putovanje prema Zagrebu, dolazak na mjesto polaska očekuje se u kasnim večernjim satima.