PodržimoNaše

Neka Vaše ruke budu njegovane i nježne! Manikura, soak off trajni lak i masaža ruku u Studiu M u Zagrebu za samo 70 kuna!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije nego što krenete u proljetnu šetnju po špici svratite u Studiu M na potpuni tretman njege ruku! Manikura sa trajnim lakom i masaža ruku uz čak 53% popusta!

Ruke, a ponajprije nokti, pokazuju koliko žena i muškarac brinu o sebi i kakav im je stil života. Neke stvari su uvijek u modi pa tako i manikirana i njegovana ruka. Manikura podrazumijeva uređenje noktiju i okolne kožice, nanošenje njegujuće kreme i lakiranje po želji klijenta

Manikura je kozmetički tretman u kojem koristimo specijalni alat, kreme, ulja,i masažu da bi naše ruke i nokti bili zdravi i da bi dobro izgledali. Manikura mora poboljšati teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju, i mora im ujedno dati lijep i poliran izgled. 

Trajni lak ili Soak Off gelovi spadaju u vrstu mekih gelova. Takve vrste soak off gelova tj. trajnog laka savršene su za zaposlenu ženu koja zahtjeva dugotrajnu boju na noktima čak do mjesec dana. 

Soak off gelovi, trajni lakovi se savršeno mogu koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran tradicionalni gel. Osim što noktima daje boju, djeluju kao učvršćivač prirodnih noktiju. 

Vrlo se lako uklanja otopinom u roku od nekoliko minuta bez rašpanja proizvoda s noktiju kao kod tradicionalnog gela.