Doček Glazbene Nove godine 25.01. u Hotelu Kutina 3*! Provedite 2 dana/1 noćenje s doručkom i uživajte u novogodišnjoj večeri u 3 slijeda i bogatom glazbenom programu za 310 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doček Glazbene Nove godine u Hotelu Kutina 3* pružit će Vam nezaboravni glazbeni provod uz grupu Boje noći kao domaćin bend i ostale te bogatu novogodišnju večeru u 3 slijeda! Kupon vrijedi isključivo za 25.01.-26.01.2020.

HOTEL KUTINA 3*, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svojem restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela, kako bi gosti i turisti koji posjete naš grad, ponijeli i moslavačke doživljaje u svijet.

Doček Glazbene Nove godine uz grupu Boje noći kao domaćin bend i ostale i bogata glazbeno - novogodišnja večera: piće dobrodošlice, juha, glavno jelo, desert i kava!

Hotel je smješten je u samom centru grada Kutine, udaljen od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac svega 1,5 km. Od Zagreba smo autocestom udaljeni 70 km, što je otprilike 30 min vožnje automobilom ili autobusom. 

Smještajni kapacitet hotela je 65 soba (113 ležaja) i jedan apartman. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, WC, telefon, SAT TV i besplatni WiFi. U prostoru lobbyja i bara gosti mogu besplatno koristiti wireless internet.

ODMAH nakon primitka kupona obavezna je prethodna rezervacija minimalno 3 dana unaprijed na e-mail: recepcija@hotel-kutina.hr ili broj tel: 044 692 400 uz KOD i ID kupona.