Prepustite se učincima vrhunske tehnologije i stručnom timu centra koji će kreirati vaše tijelo! Paket 30 tretmana sastoji se od: 10x termo slim kapsula, 5x elektrostimulacija, 5x infrared kapsula, 5x limfnih drenaža i 5x lipo lasera! Kupon vrijedi do 01.04.2020.

Danas na tržištu imamo veliku ponudu tretmana za mršavljenje i njegu tijela bilo kozmetičkim preparatima ili raznim aparatima. U cijeloj toj šumi zvučnih naziva i metoda vrlo je teško odrediti kome vjerovati i u što investirati. 
Naš je odgovor: svakako tamo gdje je napismeno zagarantiran rezultat i provjeren od strane 6000 zadovoljnih klijenata. BODY CREATOR centri za mršavljenje posluju u Hrvatskoj od 2001 i za to vrijeme upravo je toliko broj zadovoljnih klijenata smršavilo ili preoblikovalo svoje tijelo uz našu "termo-slim" metodu. Ona se temelji na znanju dvaju nobelovaca i godinama iskustva. U prilog uspješnih rezultata ide i činjenica da je Body Creator metoda jedina u Hrvatskoj koja ima potporu udruge za prevenciju prekomjerne težine, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Ureda za zdravstvo Grada Zagreba. Zato prepustite nama svoje kilograme i mi ćemo ih otopiti.


Višestruke su koristi vježbanja u Body Creator-ovim TERMO KAPSULAMA. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga. Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Tu je još važno napomenuti i da proizvodnja jedne kapi znoja izgara 0,06 kalorija, a znojenje je još posljedica aktivne vježbe u termo kapsulama. 


Zahvaljujući ELEKTROSTIMULACIJI mišića  dolazi do kontrakcije i opuštanja mišića simulirajući prirodne pokrete kod aktivnog vježbanja. Rezultati su vrlo brzo vidljivi na zonama koje se tretiraju. Elektrostimulacijom vidljivi su rezultati na učvršćenju mišića, modeliranju tijela, održavanju tonusa, oblikovanju, smanjenju celulita, lipolizi i dr. Neizostavni je dio svakog tretmana mršavljenja jer pojačava i ubrzava rezultate ostalih tretman i terapija. Pogotovo je pogodno za osobe koje se ne smiju baviti aktivnim vježbanjem.

INFRARED KAPSULA pospješuje topljenje masnih naslaga. Osim toga uklanjaju otrove iz tijela, otvaraju pore i prodiru do čak 3 cm u dubinu. Infra crvena kapsula, odnosno infra-crvene zrake, zaslužne su za dubinsko čišćenje kože, otvaranje pora i eliminaciju mrtvih stanica. Upravo je zahvaljujući djelovanju ovih zraka koža čišća, sjajnija i mekša – bez akni i ekcema. Osim znatnih poboljšanja u obujmu i tonusu kože, zrake infracrvene kapsule pojačavaju i mikrocirkulaciju, što pak doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama, a time i ubrzanom smanjenju celulita. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka takvog tretmana i u tome je zaista jedinstven.


LIMFNA DRENAŽA je terapija kojom se znatno pospješuje smanjenje edema (oteklina) koji nastaju zbog različitih uzroka. Čisti tijelo od otpadnih proizvoda metabolizma i poboljšava prokrvljenost. Limfna drenaža vrši opskrbu tkiva kisikom i hranjivim tvarima, što djeluje blagodatno i opuštajuće. Pomaže cirkulaciji i smanjuje otečenost tako da vrši povrat intersticijske tekućine u limfni sustav. Također, povećava protok krvi i kisika kroz tkiva te ojačava fiziološku funkciju zalistaka vena i limfnih žila. Nakon aktivnih lipolitičkih tretmana važno je da se napravi limfna drenaža kako bi se pomoglo tijelu da izbaci sve produkte lipolize.


LIPO LASER koristi hladne laserske zrake za redukciju masnih naslaga na svim dijelovima tijela bez estetske kirurgije i oporavka. Laserske zrake stimuliraju masno i potkožno tkivo, kolagen i elastin te dolazi do gubitka u  obujmu. Istovremeno dolazi do  zatezanja kože tretiranog područja. Glavna značajka nisko energetskog lasera je bio stimulacija stanica koja omogućava dodatnu mikro cirkulaciju na tretiranom području. Također, regulira funkciju stanica i izmjene staničnih tekućina te djeluje i na  imunitet. Ipak glavna mu je funkcija redukcija masnog tkiva kod kojeg razbija membrane masnih stanica te masnoća izlazi u međustaničnu tekućinu gdje se uz pomoć enzima s limfom prenosi do bubrega odakle se  izlučuje kroz mokraću ili znoj.