Španjolska u punom sjaju! Integral Zagreb vas vodi na USKRS U SEVILLU! Jedinstveno putovanje posebnim avionom iz Zagreba na 5 dana/ 4 noćenja u hotelu 4* za samo 4689 kn! GARANTIRANO!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedan od gradova koje definitivno trebate posjetiti je glavni grad Andaluzije – Sevilla. Kolijevka je mnogih španjolskih tradicija, dom ukusnih tapasa i grandioznih spomenika maorske arhitekture! Kupon vrijedi isključivo za termine: 08-12.04.2020. GARANTIRANI POLAZAK!

1. dan:  Zagreb - Sevilla
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u 10:00 sati, kod šaltera informacija. Let posebnim zrakoplovom Croatia Airlines u 12:10 sati, s dolaskom u Sevillu u 15:10 sati. Po slijetanju u Sevillu slijedi transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak javnim prijevozom do stare gradske četvrti Santa Cruz, prepune Tapas barova, trgovina i taverni. Šetnja vijugavim uličicama i slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

2. dan: Sevilla – Real Alcazar
Doručak. Odlazak na razgled kraljevske palače Real Alcazar - nekadašnje palača maurskih vladara, koja se nalazi na UNESCO-voj listi zaštićene kulturne baštine, često opisivana kao „raj na zemlji“. Razgled bogato ukrašene palače Pedra Okrutnog s vrtovima naranči i mnogobrojnim dvoranama optočenim keramikom i pozlatom (doplata za ulaznicu na licu mjesta). Slijedi razgled grada pješice: Sveučilište, park Marie Luise, Plaza de Espana, Plaza San Francisco, Gradska vijećnica, katedrala Santa Maria de la Sede u kojoj se nalazi najveći oltar na svijetu, načinjen od dvije tone zlata, te grob Kristofora Kolumba. Katedralu krase slike velikih španjolskih majstora Zurbarana i Goye, te toranj Giralda, simbol grada. U večernjim satima slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Noćenje.

3. dan: Sevilla – fakultativni izlet Cordoba
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom do Cordobe, prijestolnice maurskog kalifata  El Andalus. Po dolasku šetnja slikovitom židovskom četvrti Judeira i razgled simbola grada i čuda islamske arhitekture - čuvene Mezquite, katedrale koja je nekoć bila najveća džamija na svijetu. Nakon razgleda katedrale šetnja živopisnim trgovima i cvijećem ukrašenim dvorištima (Patio de las Flores). Slobodno vrijeme za ručak u nekoj od tipičnih taverni. Povratak u Sevillu u popodnevnim satima. Putnicima koji ostaju u Sevilli predlažemo posjet Muzeju lijepih umjetnosti u kojem su izložena mnoga djela poznatih seviljanskih slikara (Esteban Murillo, Juan de Vales Leal i Francisco de Zurbaran). Noćenje.


4. dan: Sevilla – fakultativni izlet Ronda i Setenil de las Bodegas (Bijela sela Andaluzije)
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom do čuvenih Bijelih sela Andaluzije (Pueblos Blancos). Posjet egzotičnom brdskom mjestu Ronda, u kojemu je smještena najstarija arena za borbu s bikovima u Španjolskoj i impresivni kameni most Puente Nuevo. Brojni umjetnici pronalazili su inspiraciju u ovom čudesnom mjestu: Oscar Wild, Ernest Hemingway, Rainer Marie Rilke i drugi. Slijedi odlazak do mjesta Setenil de las Bodegas, smještenog ispod stijena, čije su kuće doslovno utkane u stijene. Povratak u Sevillu u kasnim popodnevnim satima. Putnicima koji ostaju u Sevilli predlažemo šetnju obalom rijeke Guadalquivir i raskošnim parkom Marije Luise sa slikovitim palačama i paviljonima. Noćenje.

5. dan: Sevilla – fakultativni izlet Cadiz 
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom do Cadiza, jednog od najstarijih gradova u jugozapadnoj Europi, smještenog na obali Atlantskog oceana. Po dolasku šetnja uskim uličicama grada do trga San Antonio, čije palače s izbočenim željeznim ogradama na balkonima podsjećaju na Havanu, katedrale i najznačajnijeg spomenika grada Torre Tavira, s čijeg se vrha pruža pogled na cijeli grad i jednu od najpoznatijih španjolskih obala Coste de la Luz. Slobodno vrijeme za ručak i šetnju plažom La Caleta. Povratak u Sevillu i transfer autobusom do zračne luke. Putnicima koji ostaju u Sevilli predlažemo panoramsko krstarenje rijekom Guadalquivir uz mnoge znamenitosti smještene uz obalu rijeke. Transfer od hotela do zračne luke u 20:00 sati. Let posebnog zrakoplova na direktnoj liniji za Zagreb u 23:10 sati. Dolazak u Zagreb u 02:10 sati.