Ove zimske praznike odletite zrakopolovom iz Zagreba u Madrid uz Integral Zagreb! Putovanje uz pratitelja na 4 dana/ 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* već za 1689 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Španjolska je poznata po svojoj bogatoj kulturi i povjesnoj baštini! Uživajte u Madridu uz neviđeno povoljnoj cijeni! Kupon vrijedi isključivo za termine: 8.2.-11.2., 22.2.-25.2.2020. RASPRODANA OBA TERMINA!

Program putovanja: 

1. dan  ZAGREB / - MADRID

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb, kod šaltera informacija, u 14:15 sati. Let zrakoplovom Iberia u 16:10 sati, s dolaskom u Madrid u 19:05 sati. Po dolasku u Madrid, transfer autobusom do hotela i smještaj. Slijedi odlazak  u večernju šetnju s pratiteljem putovanja do Puerta del Sol, trga koji je središte madridskog života. Predlažemo odlazak na večeru u neki od restorana ili kušanje pića sangria na terasama kafića. Povratak u hotel i noćenje. 


2. dan MADRID

Doručak.  Odlazak u panoramski razgled Madrida autobusom:  KIO PUERTA, najpoznatiji neboderi u Madridu nazvani još i “Vrata Europe- PASEO DE CASTELLANA, najveća i najšira ulica u Madridu -  STADION SANTIAGO BERNABEU - PLAZA COLÓN, trg s fontanama i spomenikom Kristoforu Kolumbu - FONTANA CIBELES fontana omiljena navijačima Real Madrida  oko koje se navijači kraljevskog kluba okupe kako bi proslavili pobjedu- GRAN VÍA, ulica za koju se kaže da nikada ne spava  - PLAZA ESPAÑA, jedan od najvećih trgova u Madridu - KRALJEVSKA PALAČA- PLAZA ORIENTE - PUERTA DEL SOL, najživlji trg u Madridu, a poznat je i po „nultom kilometru“ - PLAZA CÁNOVAS DEL CASTILLO S NEPTUNOVOM FONTANOM -  PUERTA DE ALCALÁ - LAS VENTAS, popularna madridska arena za borbu s bikovima. Slobodno poslijepodne za vlastito istraživanje grada. Navečer moguć odlazak na flamenco show (doplata na licu mjesta). Noćenje.

 
3. dan MADRID-  fakultativni izlet TOLEDO 

Doručak. Nakon doručka mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Toledo (cca 70km), nekadašnji španjolski glavni grad u kojem je živio poznati El Greco. Slijedi obilazak povijesne jezgre grada upisane 1986. godine u UNESCO-v registar svjetske kulturne baštine: utvrda ALCAZAR- GOTIČKA KATEDRALA- CRKVA SVETOG TOME- SAMOSTAN SAN JUAN DE LOS REYES. Slobodno vrijeme. Povratak u Madrid. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak u neki od muzeja: MUSEO DEL PRADO, jednom od najznačajnijih svjetskih muzeja u kojem možete naći djela kako španjolskih umjetnika Velazqueza, Murilla, El Greca, tako i nekih najslavnijih slikara svih vremena od Fra Anglelica, Rafaela, Caravaggia, Goye, Rubensa i mnogih drugih, te CENTRO DEL ARTE REINA SOFÍA- slavni muzej moderne umjetnosti čiji je najpoznatiji eksponat Picassova “Guernica”. Za one više sportski orijentirane, tu je STADION SANTIAGO BERNABEU, jedan od najznačajnijih stadiona na svijetu gdje svoje utakmice igra Real Madrid. Drugi je najveći stadion u Španjolskoj i među četiri najprestižnija stadiona u Europi. U sklopu stadiona nalazi se muzej jednog od najznačajnijih europskih klubova sa svim odličjima i nagradama. Noćenje.

4. dan– ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do zračne luke. Let Iberiom u 11:55. Dolazak u Zagreb u 14:45 sati.