VALENTINOVO U STUBAKIMA! Najromantičnije dane u godini provedite u Hotelu Matija Gubec 3* uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom, 2 glazbeno-zabavne večeri, kupanje, wellness i masažu, za 2 osobe!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spojite vikend-odmor u idiličnom Zagorju, romantične trenutke uz potpuno opuštanje i zabavu uz bogati program i neka ovo Valentinovo bude nezaboravno... Kupon vrijedi isključivo za vikend Valentinova 14.02.-16.02.2020.

Dobrodošli u HOTEL MATIJA GUBEC 3* – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Tijekom boravka za najromantičniji vikend u godini opustite se uz neograničeno korištenje bazena i wellnessa!

U ponudi Vas očekuju 2 večeri sa glazbeno-zabavnim programom:
14.02. Luna bend i 15.02. Blue Jeans!

U Hotelu se nalazi jedan unutarnji i jedan atraktivni vanjski bazen, vrhunski uređene saune i masažne jedinice. Zanimljivost je mogućnost kupanja u vanjskom bazenu i tijekom najnižih zimskih temperatura, a termalna voda i njezino isparavanje stvaraju topao oblak maglice koja vas obavija i štiti od hladnoće! Dodajmo kako su svi wellness sadržaji obnovljeni i novouređeni, što svakako pridonosi ugodnom boravku i opuštanju u ovim prostorima...

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari!

Osim kupanja i wellnessa, vaše opuštanje upotpunit će i masaža u trajanju od 30 minuta!

Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi...