Rješite lice ožiljaka, akni ili hiperpigmentacije u Studio Allure (Osijek) microneedlingom lica sa serumima hijalurona/ matične mliječi/ kavijara uz masku i kremu za popunjavanje bora, samo 499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jednu pd tri ponuđene opcije po Vašoj potrebi! Cijena uključuje : 1 tretman dubokog pilinga , 1 x tretman microneedlinga, 1 x umirujuća maska 1 x filer krema za popunjavanje bora! Kupon vrijedi do 29.02.2020.

Microneedling terapija je minimalno invazivan tretman koji se izvodi pomoću aparata s iglicama koje lagano probadaju kožu (dermaroller ili dermapen). Služi tretiranju kožnih stanja kao što su ožiljci i starenje kože uz pomoć kolagena. Microneedling terapija najčešće služi pomlađivanju kože i vraćanju elastičnosti. 

Može se koristiti za tretiranje sljedećih stanja kože: ožiljci (npr. od akni), pjege, bore, strije, proširene pore, neujednačen ten, smanjena elastičnost kože.

Microneedling terapija može se primijeniti bilo gdje na tijelu (kao što su noge sa strijama, prsa i leđa s ožiljcima od akni), a najčešće se izvodi na licu. Najraširenija upotreba je ipak za uklanjanje ožiljaka od akni. Drugi najčešći razlog za odabir tretmana je pomlađivanje kože i uklanjanje bora. 

Nakon tretmana izbjegavajte abrazivne proizvode koji sadrže alkohol i pilinge dok se koža u potpunosti ne oporavi. Znoj može potaknuti otok kože pa se 24 sata nakon tretmana preporučuje i izbjegavanje: teretane, saune, direktnog sunca.