Zimske ljepote Sarajeva u idealnom odmoru za 2 osobe! Uživajte u 3 dana/2 noćenja s doručkom i izaberite paket odmora ili wellness paket u šarmantnom Hotel&Spa Resorta Merona...od 580 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dovoljan Vam je jedan razlog da nas posjetite, a mi ćemo Vam dati stotinu da se vratite! Smještaj u Hotelu Merona obećava opušteni boravak bilo da ste ovdje poslom ili u posjeti... Dijete do 12 godina gratis smještaj u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi do 31.03.2020.

Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da je Hotel Merona ponovo otvorena!

Hotel Merona nalazi se na glavnoj ulici, udaljeni pet minuta od međunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada. 

Na trećem katu jedne od poslovnih zgrada, na zapadnom ulazu u Sarajevo, u ulici Džemala Bijedića 216, nalazi se, možemo reći, mali svijet u kome je vrijeme naizgled stalo. U idealnom spoju topline drveta, čvrstoće kamena i snazi vode, pronaći ćete izgubljenu energiju, opustiti duh i tijelo u ugodnom ambijentu, koji odiše tradicionalnim stilom, protkan notom modernizma i kao takav je poseban i drugačiji.

U raznovrsnoj ponudi oaze mira, čak i najviši zahtjevi s ispunjeni. Hotel Merona sadrži 12 suvremeno uređenih i prostranih soba, od čega je 10 soba i 2 apartmana.

Hotel Merona u sadržaju ima 11 suvremeno uređenih i prostranih soba, od čega je 10 soba i 1 apartman. 6 soba, pored francuskog ležaja sadrži i po još jedan dodatni ležaj, dok ostale 4 sobe su sa francuskim ležajem. Sve sobe i apartman moderno su dizajnirani i bogato opremljeni, a sadrže slijedeće: klimu, mini-bar, LCD sat/tv, sušilo za kosu, telefon, tuš kabina, toilette, bežični high-speed Internet, dok apartman sadrži i jacuzzi. 

Uz netipični ambijent restorana Hotela Merona provedite ugodno vrijeme uz gurmanske specijalitete domaće i internacionalne kuhinje te vrhunskim vinima. Dobrom kvalitetom i ponudom hrane te ljubaznog osoblja osiguravamo Vam savršenu organizaciju raznih vrsta eventa u profesionalnom okruženju, a u zavisnosti od vrste eventa pružamo usluge i catteringa.

U cijenu je uključeni bogati doručak koji poslužujemo u restoranu hotela od 07:00 do 11:00.