Udahni i relax! KRALJEVSKA MASAŽA s mirisnim opuštajućim eteričnim uljima za cijelo tijelo, lice i vlasište u trajanju od 90 min u Kozmetičkom Salonu Nirvana-Zagreb...samo 129 kn!

39 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite tijelo i misli uz 90-minuta čistog užitka! Prepustite se stručnom osoblju, Vaše tijelo treba odmor, a Vaše misli predah od stresa! Rok iskoristivosti kupona je 08.03.2020.

Masaža je primjena sustavne manipulacije mekih tkiva u terapijske svrhe te se masaža, kao sredstvo za ozdravljenje, koristi već tisućama godina. Mnogi iscjelitelji diljem svijeta stoljećima razvijaju i modificiraju klasičnu masažu te je tako postala glavna prirodna i neinvazivna terapija koja će uvelike pomoći vaše tijelu.

Pogledajte više o Kozmetičkom Salonu Nirvana OVDJE!

Masiranje tjemena može olakšati bol uzrokovanu migrenom ili glavoboljom, pa čak i potaknuti rast kose stimulirajući dotok krvi u kožu glave. Ova tehnika pomlađuje duh, poboljšava mentalnu budnost i povećava cirkulaciju prema licu, glavi, vratu i ramenima.Brojne osobe svakodnevno provode sate i sate pogrbljeni pred računalom ili sjedeći u prometu, riskirajući kronična oštećenja živaca u vratu i ramenima. Loše držanje tijela i dugi radni sati bez odgovarajuće pauze mogu pogoršati bol u mišićima. Masaža glave obično uključuje masažu vrata, leđa, ramena i vlasišta, olakšavajući bolove i napetost u tim područjima.

Masaža je odličan način da poboljšate cirkulaciju u tijelu te će vam tijelo zbog toga biti jako zahvalno. Naime, masaža poboljšava cirkulaciju koja omogućuje tijelu da provodi više kisika u tkivo i vitalne organe te stimulira protok limfe, glavni prirodni obrambeni mehanizam koji vas štiti od raznih toksina.Povećavanjem cirkulacije krvi i limfe poboljšava se stanje najvećeg ljudskog organa – kože.