Dan u prirodi je dan odmora- uživajte u Bledu i Bohinju! Darojković Promet organizira idealan jednodnevni izlet busom uz pratitelja putovanja u Sloveniju...samo 139 kn/osobi!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Biseri slovenskih Alpi krasan su prizor za vidjeti, a još bolji za kratki zimski predah! Obiđite glavne znamenitosti i jedan dan izdvojite za sebe i uživanje! Kupon vrijedi isključivo za 08.03.2020.-GARANTIRANO!

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Dugog Sela u 6.00 te dogovorenih mjesta u Zagrebu. Nakon okupljanja grupe, polazak prema BOHINJU i BLEDU. Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe do BOHINJA. 

Po dolasku, slijedi obilazak BOHINJSKOG JEZERA I OKOLICE: najprije ćemo se spustiti do podnožja ušća SAVE BOHINJKE u jezero i prošetati do prekrasnog SLAPA. Slobodno vrijeme za individualne programe ili za ručak. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema RIBČEVOM LAZU, gdje ćemo razgledati KAMENI MOST, CRKVU SV. IVANA KRSTITELJA, SPOMENIK ČETIRIMA PLANINARIMA. Kraće slobodno vrijeme za šetnju uz jezero ili pak za kavu i kolač. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te nastavak vožnje sve do BLEDA, bisera slovenskih Alpi, kojeg okružuju visoki planinski vrhunci i dodatno doprinose mističnosti i ljepoti jezera. 

Slijedi slobodno vrijeme za šetnju uz samo jezero i za individualne programe. Predlažemo vožnju tradicionalnim čamcem – PLETNOM po jezeru do BLEDSKOG OTOKA na kojem se nalazi barokna CRKVA SV. MARIJE, koja se može pohvaliti odlično sačuvanim freskama. Ne propustite priliku da povučete uže i zazvonite zvoncem za sreću(doplata na licu mjesta)! 

Slobodno vrijeme za kavu i kolače (predlažemo tradicionalnu deliciju, BLEDSKE KREMŠNITE), okupljanje grupe te polazak prema Zagrebu u 18:00 sati