PodržimoNaše

Bogat paket za dvoje u Bizovačkim Toplicama! 2 noćenja s doručkom u hotelu Termia, ulaznice za fitness, finska sauna, kuglanje + neograničeno kupanje u termalnim bazenima za 597 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte 3 dana u Bizovačkim toplicama! Očekuju vas 2 noćenja s doručkom u hotelu Termia, wellness, finska sauna, fitness, neograničeno korištenje bazena uz 50% popusta!

Ponuda za 2 osobe uključuje:
3 dana uz 2 noćenja s doručkom u hotelu Termia
2 ulaznice za finsku saunu,
2 ulaznice za fitness dvoranu,
1 sat korištenja četverostazne kuglane ili poludnevni najam bicikla
boravišna pristojba, osiguranje,
kupanje na bazenima s vrućom ljekovitom geotermalnom vodom od 37 stupnjeva,
20 % popusta na usluge salona za masažu i njegu tijela,
20 % popusta na usluge frizerskog salona,
20 % popusta na proizvode suvenir shop-a.

Nacionalni restoran uređen u pravom slavonskom stilu već godinama čuva tradiciju slavonske kuhinje, ljubazno i stručno osoblje pružit će Vam vrhunsku uslugu i ispuniti sve želje. Za poseban užitak iz bogate ponude naše kuhinje preporučujemo nekoliko specijaliteta:

- Fiš paprikaš (tri vrste ribe, domaća tjestenina)
- Bečarski odrezak (svinjetina na pariški punjena šunkom, prelivena umakom od gljiva, jaće papricirana),
- Perkelt od piletine (piletina s domaćom tjesteninom)
- Snašin odrezak (pohani odrezak od svinjetine punjen lukom, slaninom, gljivama i jajem)

Za poseban doživljaj okusa predlažemo kušanje vina iz bogate vinske liste restorana koju možete pogledati ovdje.

Uz to, posjetiteljima su na raspolaganju:
a la carte restoran, aperitiv bar,
velika dvorana za svadbene i druge svečanosti,
dvorane za sastanke i dr. 

Bogatu turističku ponudu u Hotelu Termia čine raznovrsne prateće uslužne djelatnosti:
suvenirnica,
frizerski salon,
salon za masažu i njegu tijela.Priča o Bizovački Toplicama kreće od otkrića ljekovite vode...

Bizovačke toplice smjestile su se na izvoru ljekovite vode u Slavonskoj ravnici. Ljekovita voda, po kojoj su toplice poznate, zapravo su ostaci Panonskog mora iz dubine od gotovo dvije tisuće metara i prepune su ljekovitih minerala i sastojaka.Još su stari Rimljani, poznati hedonisti i ljubitelji mondenog života koristili geotermalna bogatstva svojih provincija u kojima su provodili dane, a često i mjesece odmora i tako krijepili dušu i tijelo. Zbog prirodnih ljekovitih svojstava vode, omiljeno im je mjesto bilo, kaže nam povijest – Hrvatska. 

 

Tisućljeće i pol nakon pada Zapadnog Rimskog Carstva, u srcu Slavonije kraj Bizovca, otkriva se geotermalni izvor kvalitetom vode daleko ispred svih u Europi, a sastavom jedinstven u svijetu. Strelovito se proširio glas o čudotvornoj vodi i uskoro na mjestu kako neki rekoše „izvora davno nestalog Panonskog mora“ su niknule danas nadaleko poznate Bizovačke toplice. Danas je to dragi prijatelji, moderan kompleks koji uz ljekovitost svojih voda nudi i sve ostale sadržaje namijenjene rekreaciji i opuštanju, te općenito poboljšanju kvalitete života. Našom današnjom ponudom vam predstavljamo Bizovačke toplice u cijelom spektru usluga koje će vas uistinu preporoditi i priuštiti vam koristan odmor koji ste ne sumnjamo zaslužili.
   

Brzinom svjetlosti zemljom se proširio glas o čudotvornoj ljekovitosti bizovačke vode. Njezina ljekovita svojstva privlačila su mnogobrojne namjernike u potrazi za okrijepom i ozdravljenjem.

Obavezna tel. rezervacija isključivo na tel. 031 685 100 uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 7 dana prije dolaska.