Ovoga ljeta budite dio velike ljetne turneje u Europi - PEARL JAM u BEČU 07.07.! Svikoncerti.eu i Crno Jaje vode vas na koncert godine, stoga ugrabite svoj paket prijevoz autobusom od 379 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za autobusni prijevoz na koncert 07.07.2020., a ulaznica za parter za koncert nadoplaćuje se u agenciji u roku max 2 dana od kupnje kupona u iznosu 790 kn.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zagreba (Autobusni kolodvor) u 10.00 h, iz Varaždina (parkiralište kod gradskih bazena/Varteks) u 11.15 h (moguća promjena termina polaska).

Dolazak do mjesta koncerta u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme do početka koncerta. 

PEARL JAM - 07.07. / od 19.30h / Gradska dvorana Beč (Wiener Stadthalle Halle D)

Povratak iz mjesta koncerta pola sata nakon koncerta.

PEARL JAM američki je rock sastav osnovan u Seattleu, WA, 1990. godine. Originalna i prva postava sastava sastojala se od Eddie Veddera (vokal), Jeff Amenta (bas), Stone Gossarda (ritam gitara), Mike McCreadya (vodeća gitara) i Dave Krusena (bubnjevi). Današnji bubnjar Pearl Jama se zove Matt Cameron i on je došao u sastav 1998. godine nakon raspada njegovog bivšeg sastava Soundgarden.

Danas se sa sigurnošću može reći da je Pearl Jam 90-ih godina bio najpopularniji sastav u Americi uz Nirvanu. Od osnutka pa sve do danas sastav je prodao preko 35 milijuna ploča samo u Americi i oko 70 milijuna diljem cijelog planeta. Pearl Jam je zasjenio sve alternativne glazbene izvođače i napravio je najveći proboj nekog alternativnog izvođača u svijet glazbe do danas te nije niti čudno da se za Pearl Jam govori da je najutjecajniji sastav 90-ih u žanru rocka i šire. Pearl Jam i dalje nastavlja raditi hvale vrijedne albume i puniti dvorane i stadione na svjetskim turnejama te iz dana u dan izrasta u sve veći sastav, a što je još važnije i dalje se drže svojih marketinških principa.