Ove zime istražite Krk i odmorite uz 2 dana/1 noćenje s doručkom za 2 osobe u hotelu Kanajt****! Nezaboravno wellness uživanje uz korištenje fitnessa, bicikala...već od 529 kn!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite prostor wellnesa u hotelu Kanajt – „maleni komadić raja“... Djeca do 5 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Kupon za ponudu vrijedi isključivo do 02.04.2020.

Hotel Kanajt


Mali obiteljski hotel, nekadašnji biskupski ljetnikovac iz 1528. god.

Hotel Kanajt u 22 vrhunski uređene sobe nudi potpunu udobnost i toplinu kućnog ugođaja. U svojoj ponudi Hotel Kanajt ima četiri vrste smještajnih jedinica: Single sobu, Standard sobu s pogledom na park, Superior sobu s pogledom na more i terasom te Suite. Svaka od njih opremljena je sa svim potrebnim sadržajima koji omogućuju gostima miran i ugodan boravak. Nadalje, svim gostima osiguran je besplatan Wi-Fi, piće dobrodošlice te besplatno parkirno mjesto u neposrednoj blizini hotela.


Wellness i Fitness

Jedinstveno iskustvo opuštanja u predivnom ambijentu hotela u kombinaciji s netaknutom prirodom. Na raspolaganju su Vam 4 saune, jacuzzi, tople klupe, tuš doživljaja i relax zona.


Fitness i playground

Vježbajte i uživajte u prekrasnom pogledu na Marinu Punat i Puntarsku dragu. Uz malen, ali funkcionalan prostor za vježbanje nalazi se i veliki šah i trampolin. Sport, rekreacija i zabava za sve generacije – sve na jednom mjestu.


Novouređeni prostor wellnesa u hotelu Kanajt – „maleni komadić raja“.