Nezaboravni adrenalinski doživljaj od 2,5 h za 2 osobe na vrhunskim quadovima Goes 450 u Splitu i Podstrani! Rent a Quad & tours Split odvesti će Vas na najljepše panoramske poglede...samo 779 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oduševite obitelj,prijatelje ili za potrebe Vašeg team buildinga tu je Quad adrenalinska tura! Termin kupona ovisi o vremenskim uvjetima! Kupon vrijedi za sve vikende od 01.02-10.03.20.

Be Enjoy je tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem vrhunskih quadova Goes 450 u Splitu i Podstrani. 

Quad vožnja za dvoje uključuje: instrukcije za vožnju quada, quad vožnju za dvoje, kacige/ rukavice/ kišna odjela, razgled panorame Splita i Podstrane, vodu/grickalice te kavu/ sok uz rijeku Žrnovnica! Program traje 2,5 h!

Što je to „Quad “?
Quad je vožnja kroz prirodne predjele i podloge koje nisu asfaltne ceste. Obično su to zemljani i šljunčani tereni. Pošto je konfiguracija terena drugačija od ravnih asfaltnih podloga, vožnja takvim predjelima omogućuje vam avanturu koju na cestovnim podlogama nije moguće doživjeti, stoga ne propustite quad avanturu koja će vas provesti kroz još neotkrivene prirodne ljepote koje su u Dalmaciji jednostavno - impresivne!​

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 091 566 5810 . Termin kupona ovisi o vremenskim uvjetima. Radno vrijeme : Pon-Ned 09.00- 19.00! Obavezna B kategorija za vozača te minimum 14 godina za suvozača.