Lokacija apartmana je neposredna blizina plaže Bačvice i Firula! Najpoznatnija dalmatinska kupališta zimi su ugodna šetnica za uživanje i upijanje sunca! Kupon za ponudu vrijedi do 31.03.20.!

Sunshower apartment nalazi se u četvrti Firule u Splitu.

Nudi klima-uređaj i balkon s pogledom na more. Objekt je smješten uz plažu, a sadrži terasu i besplatan WiFi. 

Ovaj apartman ima spavaću sobu, kupaonicu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju! Apartman ima pogled na teniske terene i lučicu Zenta. Gosti mogu uživati u tenisu ,vožnji bicikom po svim plažama u blizini,kao i ugodnoj šetnji uz more. Do prve plaže ima 3 minute hoda. U neposrednoj blizini su restorani, kafići i laganom šetnjom se kroz 25 minuta dođe do Dioklecijanove palače.

Popularne zanimljivosti u blizini objekta Sunshower apartment uključuju Firule, plažu Ovčice i Trstenik. Do Zračne luke Split ima 23 km.

Što vidjeti u Splitu?

Dioklecijanova Palača
Izgrađena između 3.i 4. Stoljeća, za vrijeme vladavine tadašnjeg rimskog cara Dioklecijana, i od 305. do 316. godine mu bila glavni i jedino prebivalište. Bez obzira na niz godina koji ju je šibao, palača je fantastično očuvana i smatra se jednim od najznačajnijih rimskih spomenika na svijetu.
Vestibul
Vestibul je bio ulazna dvorana u Dioklecijanov stan; ukoliko niste bili neko od viđenijih građana ili veleposjednika, ne biste mogli ući na ovaj ulaz.

Dioklecijanovi Podrumi
Jedan od najočuvanijih i najatraktivnijih dijelova palače su Dioklecijanovi podrumi. Smješteni ispod palače, vjeruje se da su služili kao nosiva konstrukcija za gornji carev kat i sve njegove odaje. 
Jupiterov hram
Posvećen bogu, glavnom božanstvu starih Rimljana – Jupiteru, ovaj hram (građen od 295. do 305. god.), se nalazi vrlo blizu centralnog dijela palače. Hram je kasnije postao krstionica koja i danas nosi ime Sv. Ivana Krstitelja. Na ulazu u hram se nalazi ni manje ni više nego sfinga donesena iz Egipta po naredbi cara Dioklecijana.
Sfinga na Peristilu
Ova sfinga datira iz 16. i 15. stoljeća prije Krista,i vjerojatno je izgrađena u vreme vladavine Tutmozisa I ili Tutmozisa III. Sfingu krasi još jedna neobičnost; pored toga što ima ljudsku glavu, prednji udovi su ljudskog, a ne životinjskog oblika. Između pruženih ruku drži posudu za prinose žrtvovanja, što se, u to vreme, rijetko nalazilo na sfingama.
Palača Ciprijana de Ciprijanisa
Na samom uglu trga stoji Palača Ciprijana de Ciprijanisa iz 1394. godine. Ukrašena je reljefom na kom je prikazan Sv. Antun, kao i vlasnik palače u stavu molitve.
Voćni trg (Trg braće Radić)
Službeno poznat pod nazivom “Trg braće Radić”, a u govoru kao “Voćni trg”, ovaj plac vuče ime iz davne prakse koja govori da su se nekada nalazili štandovi na kojima se prodavalo voće. Iako voću danas nema ni traga, povijest je učinila svoje i zapečatila ime ovog trga. Trg na zapadnoj strani čuva osmokutnu kulu koja podsjeća na mletačku upravu i period kada su Mlečani čuvali svoju vlast od raznih pobuna i napada Turaka u samom gradu. Prelijepa barokna palača Milesi, prepoznatljiva po simpatičnim prozorima u prizemlju, nalazi se na sjevernoj strani Voćnog trga.