Slobodno vrijeme iskoristite za vrhunske gastro užitke pod Sljemenom! Povedite obitelj ili prijatelje na mesnu platu "Debeli" za 4 osobe u Restoranu Kod Debelog u zagrebačkim Gračanima za samo 139 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite trenutke slobodnog vremena u dobrom društvu, i finoj klopi u pola cijene! Kupon vrijedi za platu za 4 osobe i može se iskoristiti do 29.02.2020.

Plata uključuje: 

4 pileća ražnjića (piletina marinirana u senfu)

4 rebarca iz domaćeg paca

4 ćevapa a la debeli (kombinacija mesa jelena i junetine)

2 otkoštena marinirana batka i zabatka

prilozi - 2 vrste krumpira: krumpir debeli (rezan na kockice i pečen sa špekom) i krumpir rezan kao čips i pečen s lukom + ajvar i luk

RESTORAN KOD DEBELOG

Nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani. 

Rekao je to Georg Bernard Show, a tako stvari stoje i u našoj kuhinji. Smješten pod obroncima Medvednice, u Gračanima, restoran "Kod debelog" već četvrt stoljeća dobro je poznata gastronomska destinacija. 

No, stari se šef povukao u mirovinu. K jelenima. Na svoje imanje na bilogorskom gorju odakle i dalje šalje dio namirnica ljubiteljima divljači dok njegovim restoranom pušu neki novi vjetrovi.  

Spoj visoko kvalitetnih lokalnih namirnica pripremljenih s ljubavlju, vrhunska vina i šarmantno osoblje dio su naše težnje da dok smo zajedno jednostavno - samo uživamo.

Ponudu plate za četvero možete iskoristiti bilo koji radni dan osim utorka od 12 do 24 sata ili vikendom od 17 do 24 sata.

Prije kupnje provjerite raspoloživost termina i stola, a ODMAH po kupnji kupona (KOD i ID) obavezno potvrdite rezervaciju na 098 1917 669.