PodržimoNaše

Crikvenica- odmor kakav zaslužujete!3 dana i 2 noćenja uz polupansion za 2 osobe u Hotelu Kaštel*** + neograničena konzumacija pića uz večeru, kava i kolač te voucher za Casino!

114 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Romantični hotel Kaštel *** se nalazi u centru Crikvenice, uz šljunčanu plažu, pored ušća rječice Dubračine, uz crkvu po kojoj je i grad Crikvenica dobio ime!

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom i večerom (polupansion) + neograničena konzumacija pića za vrijeme večere + 1 x kava i kolač u kavani International + 1 x ulaznica za početno igranje u Casinu, sve za 2 osobe

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje zatvorenog bazena sa toplom morskom vodom u hotelu Varaždin u Selcu u periodu 18.04.-17.05.14. (vlastiti prijevoz), besplatan parking - ograničen broj mjesta.

Dodatne usluge na upit: 

pregled kod ORL specijaliste u hotelskoj ambulanti -10% na cijenu usluge plativo u ordinaciji dr.sci Eržebet Tomljenović u hotelu Varaždin u Selcu. 

Izlet po želji sa degustacijom fakultativno u Vinogradima Pavlomir u Vinodolskoj dolini po dogovoru od 27 - 54 kn ovisi o konzumaciji(vlastiti prijevoz). 

10% popusta na usluge u studiju za njegu lica i tijela "Mediteran spa" Crikvenica.

 Ove sve usluge se dogovaraju i plaćaju na licu mjesta.

Crikvenica obiluje restoranima, cafe barovima, prodavaonicama, turističkim agencijama, zdravstvenim ustanovama i sportskim sadržajima. Za svakog posjetioca posebno zanimljivi su Aquarium te gradski muzej i galerija.

U blizini hotela:

Uz sami hotel se nalazi katolička Crkva Blažene Djevice Marije
U neposrednoj blizini je lučica za jahte i plovila “Podvorska” sa šetnicom uz more

Nedaleko od hotela se nalazi: 

Gradska sportska dvorana, tržnica, autobusna stanica, pošta, gradska luka sa glavnim trgom i velikom ponudom kafića, restauranta i slastičarni, butika i suvenirnica.

Povijesni muzej sa ponudom kulturnih događanja

Akvarij za ljubitelje podmorja

Šetnica “Ljubavna cestica” koja vodi u čari Vinodola,

Mnogobrojne zabavne aktivnosti u obližnjim restaurantima, kafićima uz more kao i kockarnice u hotelu International pružaju brojne mogućnosti za zabavu svim uzrastima.