Zimska wellness bajka za dvoje na slovenskom imanju Na Škaluc - 2 dana/1 noćenje s doručkom u suiti ili dvokrevetnoj sobi ili 2 dana/1 noćenje u kućici na drvetu, preko tjedna ili vikenda!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se uživanju u autohtonoj drvenoj kući ili kućici na drvetu uz korištenje wellnessa... Dodatna pogodnost: privatno korištenje panoramskog wellnessa s whirlpoolom, ležaljkama i saunom smješteni na čak 650 metara nadmorske visine! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, do 31.03.2020.

Bajkovito ladanjsko imanje Na Škaluc nudi Vam nezaboravan odmor u krošnjama prekrasnog drveća ili autohtonim kućama slovenskog kraja, s pogledom na krajolik koji oduzima dah... Ovo imanje rustikalnog izgleda nalazi se na brdu gdje jedna dolina gotovo poetično susreće drugu, okružena netaknutom prirodom na čak 600 metara nadmorske visine.

Jedna od glavnih atrakcija imanja je luksuzna, grijana kućica na drvetu koja ima kupaonicu, WC, stakleni tuš sa stropnom i zidnom glavom za tuširanje, bračni krevet, radni stol i mini bar. Mostićem je direktno povezana s wellnessom.

Suita se nalazi u tradicionalnoj kući Marof i udaljena je od wellnessa 25 metara. Ima spavaću sobu s bračnim krevetom, dnevni boravak, kompletno opremljenu kupaonicu i balkon s kojeg se pruža prekrasan pogled na prirodu. Dvokrevetna soba na Kozolcu nalazi se u 125 godina staroj zgradi i predstavlja jedinstveni smještaj, a sadrži bračni krevet, vlastitu kupaonicu i balkon. 

U tradicionalnoj kući Kozolec nalazi se wellness, a iznad njega su smještene dvije dvokrevetne sobe.

Uživajte u 2 h wellnessa - saunama po izboru (herbalna, infracrvena, turska ili finska), hidromasažnom bazenu i grijanom odmaralištu!

Luksuzno je opremljen te sadrži 4 vrste sauna: herbalnu, finsku, infracrvenu i tursku, a napravljene su za potpuni komoditet u dvoje, u romantičnoj intimi... Tu je i veliki plivački hidromasažni bazen s dva odvojena dijela - za odmaranje i plivanje. 

Jedan je od najatraktivnijih wellnessa u Sloveniji. Smješten na čak 650 metara nadmorske visine, uz opuštanje nudi Vam prekrasan panoramski pogled na okolicu...

Wellness također sadrži prostor za opuštanje s panoramskim pogledom te kupaonicom s tuševima. Sve sobe - uključujući i saune - ostakljene su kako biste mogli uživati u pogledu na okolicu. 

Doručak će Vam biti poslužen u prizemlju kuće. Posebno je živo za vrijeme večere koja se služi kraj kamina. U prizemlju se također nalazi i zajednička kuhinja koju možete koristiti te šank i masivni stol za uživanje u večernjem druženju i zabavi.