Doživljaj zimskog ruha Opatije uz luksuzni odmor u Hotelu Ambasador na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM, wellness&spa, unutarnjim grijanim bazenom, za 2 osobe...1549 kn!

124 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 6 godina starosti na osnovnom krevetu sa roditeljima u sobi! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 14.01.20. do 06.03.20. Isključeni termini su 18.01.20.; 22.-24.01.20.; 14.-16.02.20. i 21.-23.02.20.

Izvanredan dizajn, zanimljive aktivnosti i specijaliteti lokalne kuhinje pozivaju sve znatiželjne putnike da dožive HOTEL AMBASADOR kao nikad do sad...


U cijenu uključeno i korištenje wellness&spa zone i unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom!


Hotel Ambasador nalazi se na centralnoj lokaciji u blizini središta Opatije, ali ipak je zadržao svoju privatnost. Smješten je iznad šetališta Lungomare koje se proteže obalom u dužini od 12 kilometara. 


U potpunosti novo renoviran za 2019. godinu Hotel Ambasador posebno se izdvaja svojom suvremenom arhitekturom. Njegov moderni interijer spoj je intimne atmosfere i dizajna. Spajanjem romantične i privatne atmosfere Ville Ambasador sa zadivljujućim ambijentom Hotela Ambasador, našim gostima ponudit ćemo još bolji doživljaj odmora uz najraznovrsnije usluge i sadržaje. 


Hotel Ambasador Vaš je ulaz u svijet autentične avanture, gdje gosti mogu uživati u nezaboravnim trenucima odmora uz kombinaciju lokalnih tradicija i vrhunskog europskog luksuza.


Hotel nudi 243 prostrane, luksuzno namještene sobe i apartmane, najsuvremenije dvorane za sastanke, vrhunske restorane, lounge bar i izvorni spa doživljaj. Nudi tradicionalnu eleganciju i vrhunsku uslugu koje garantiraju nezaboravno iskustvo. Kao hotel s pet zvjezdica, opatijski Ambasador će vas oduševiti svojim vrhunskim sadržajima i najfinijim mediteranskim delicijama uz vrhunska hrvatska vina.


STANDARD dvokrevetna soba

Ugodno opuštanje s pogledom na zelene površine, uređene parkove i vrtove pružit će vam ova soba površine 23,5 – 25,5 m2. Soba je klimatizirana, kreveti su odvojeni. Kupaonica je opremljena kadom ili tušom. Ugođaj mira i intime upotpunjuje privatni balkon.


Hotel Ambasador posebno se ponosi vrhunskim Wellness & Spa centrom ukupne površine 1300 kvadratnih metara. Sa specifičnim tretmanima i programima posvećenima elementu vode, ovaj spa centar osmišljen je za obnovu energije i okrjepu duše i tijela.