Provedite romantično Valentinovo u The Movie Pub, Zagreb! Počastite sebe i voljenu osobu ručkom ili večerom uz izbor od 2 ponuđene opcije menija u 4 slijeda...već od 149 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon je iskoristiv isključivo za termin Valentinova 14.02.2020. Opcija ručak može se iskoristiti od 12- 17h, a večera od 18 - 22 h! Večere su rasprodane!

Meni 1) PREDJELO: kanapei s paštetom od tune, GLAVNO JELO: pureći medaljoni u umaku od gorgonzole s njokima, SALATA: matovilac-rikula, DESERT: čoko kocke s preljevom od višnje. Meni 2) PREDJELO: domači rezanci od špinata u umaku od tartufa, GLAVNO JELO: lungić u umaku od senfa s kroketima, SALATA: rikula-matovilac, DESERT: chessecake s preljevom od šumskog voća.


“The Movie Pub & Restoran ” stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda.

Uređen je u stilu engleskog pub-a. Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.“The Movie Pub & Restoran ” je tematski pub, čija se odrednica kao što je vidljivo iz naziva FILM, stoga prostorom dominiraju filmski studijski rekviziti, a na zidovima su izložene originalne fotografije sa svjetskih filmskih festivala (Cannski, Venecijanski, Berlinski…) i portreti najvecih filmskih zvijezda

 

Više o The Movie Pub restoranu pogledajte OVDJE!