Zimski doživljaji na zavodljivom Murteru/Tisnom na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u hotelu Borovnik uz bocu vina 0,75 l, ulaznicu za NP Krku...super cijena!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dvokrevetna superior soba osigurati će Vam odmor u samom srcu Dalmacije u pitoresknom Tisnom na otoku Murteru! Kupon za ponudu se može iskoristiti isključivo do 25.03.2020.


Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja u dvokrevetnoj superior sobi (po cijeni standard sobe) + buffet doručak i večera u 4 slijeda + ulaznica u NP Krka (ulaznice za kopneni ulaz Lozovac ili Skradin) + boca vina 0,75 l + besplatan wi-fi, sve za 2 osobe.

Hotel Borovnik obiteljski hotel od 1997.

Hotel Borovnik smješten je u Tisnom, u samom centru grada. Tisno se nalazi u živopisnom mediteranskom okruženju između grada Zadra (60km) i Šibenika (25 km). Hotel Borovnik nalazi se na otočkom dijelu Tisnog na otoku Murteru, a povezan je mostom s kopnom. Most je sam po sebi atrakcija jer se u zimskim mjesecima 3x tjedno na pola sata podiže, a ljeti svaki dan, za prolazak brodica ili jedrilica. Hotel Borovnik ima izravan pristup ulazu / izlazu s autoputa na samo 20 km od izlaza Pirovac. Hotel Borovnik smješten je na prekrasnom položaju srednje Dalmacije i savršeno je polazište za najljepša prirodna bogatstva Hrvatske kao što je jedan od najljepših i najposjećenijih Nacionalnih parkova - NP KRKA. Hotel je u potpunosti obnovljen 2017. godine. Hotel sadrži bazen, saunu i spa centar, teretanu i klimatizirane sobe sa satelitskom TV i minibarom, frizerskim salonom, vlastitom vinotekom i još mnogo toga ...


Superior Soba
Oprema sobe: SAT/Flatscreen TV, Radio, Telefon, Minibar, Pisaći stol, WC/Tuš, Klima uređaj. Naše sobe nude vam pogled na Jadransko more ili na bazen koji se nalazi u našem dvorištu.


Vino Hotel Borovnik - nešto posebno

Kao nešto posebno nudimo našim gostima naše obiteljsko vino. Veliki izbor sorta vina: Babić, Syrah, Čaćin san, Rose i naš pjenušac Slamić.
Naš pjenušac koji je punjen 2015. godine je najveću Hrvatsku nagradu u svojoj prvoj godini.
Naše vino je 2012. godine dobilo nagradu Zlatna Čevulja u Benkovcu. To je veoma priznata nagrada među vinarima i vinogradarima.

Posebnost hotela je i njegova lokacija. Smješten u samom srcu Dalmacije omogućava brz dolazak u nacionalne parkove Krka i Kornati te mnoštvo UNSECO-vih gradova. Samo jedan sat vožnje dijeli Vas od svjetski poznatih i priznatih dragulja Hrvatske.


Šibenik - udaljenost: 20 min
Šibenik je najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, glavni grad te kulturno, obrazovno, upravno i gospodarsko središte Šibensko-kninske županije.
Split - udaljenost: 60 min
Split je najveći grad u Dalmaciji, drugi po veličini grad u Hrvatskoj, prema posljednjem popisu stanovništva, provedenom 2011. godine.

Autor fotografije: Ivo Biočina

Nacionalni park Krka - udaljenost: 30 min
Nacionalni park "Krka" smješten je na području Šibensko-kninske županije i obuhvaća površinu od 109 km² najljepšeg toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Nacionalni park je prostrano, pretežito neizmijenjeno područje iznimnih i višestrukih prirodnih vrijednosti, a obuhvaća jedan ili više sačuvanih ili neznatno izmijenjenih ekosustava.