PodržimoNaše

Uživajte u prirodi iz drugačije perspektive! Izlet i adrenalinska vožnja na zip lineu preko kanjona rijeke Cetine uz pratnju dva vodiča s polaskom iz Omiša! Sve za 199 kuna!

92 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Adrenalinska avantura nadomak Omiša koja se ne propušta! Za one koji istinski žude za adrenalinom, preko kanjona rijeke Cetine razvučen je Zip Line! Smjestite se u udobno sjedalo i ‘poletite’ zrakom preko bistre Cetine!

PROGRAM I OPIS IZLETA Zipline ture se u sezoni održavaju u jutarnjim i popodnevnim terminima, a ostali dio godine po dogovoru.

Mjesto polaska i povratka: ZIPLINE OMIŠ, J. Pupačića 4, OMIŠ

Adrenalinski poligon ZIPLINE nalazi se u kanjonu rijeke Cetine. Sastoji se od osam (8) čeličnih sajli preko kojih se gosti sjedeći u pojasu spuštaju niz kanjon. Ukupna dužina svih sajli je 2100m.

Najduža je duga 700m i nalazi se 150m iznad zemlje. Za prelazak cijelog poligona, uz pratnju dva vodiča, grupi od 10 gostiju treba tri sata. To uključuje kraću šetnju, obuku na poligonu te spuštanje preko sajli.PROGRAM IZLETA:

Okupljanje 30 minuta prije termina polaska u uredu u Omišu – potpisivanje izjava. Prijevoz našim vozilom 2,5 km uz Cetinu prema mjestu Podašpilje, na početnu točku ture, a to je na zavoju kod srednjevjekovne utvrde Visećgrad. Podjela osobne opreme, pješačenje (2 min) do mjesta gdje se vrši kratka obuka.

Obuka i upoznavanje sa ZIPLINE-om (20 min, ovisno o veličini grupe) Šetnja markiranim putem (7 min) do početka ZIPLINE-a, tj. do prve sajle. Spuštanje grupe na način da na svakoj sajli prvo ide jedan vodič, zatim gosti jedan po jedan i kao zadnji drugi vodič. Kada se prijeđe ukupno 8 sajli, pješačenje (2 min) do parkinga.

Ukrcaj u vozilo i prijevoz do ureda u Omišu. Moguće je organizirati privatnu turu za 2-4 osobe, a u tom slučaju je doplata 200,00 kn po osobi. Prijevoz kombijem od naše agencije do starta i natrag je uključen u cijenu

VAŽNO: Jednu grupu sačinjava 4 -15 gostiju, uz pratnju 2 stručno osposobljena vodiča.

Minimalan uzrast je 9 god., maksimalan nije ograničen. Maksimalna težina gosta je 130 kg. Preporuka je obući prikladnu obuću za šetnju po prirodi i ponijeti vodu (1 lit).

Svaki gost prije polaska potpisuje Izjavu o oslobađanju od odgovornosti. Za djecu uzrasta od 9 – 18 god. roditelji moraju potpisati Suglasnost. Prema dobi djeteta, vodič će odlučiti da li mora ići po čeličnoj užadi u njegovoj pratnji (tandem). U jednoj grupi može biti samo jedno dijete u tandemu s vodičem.


   

U svim uslugama paketa uključena je potrebna sigurnosna i zaštitna oprema (kaciga, pojas, via ferrata set, penjačice) za visinske aktivnosti.

Za korištenje navedenog kuponakupac se mora najaviti minimalno 2 dana ranije na telefon: 021/756-961, mob. 098/211-707