[BiH] Uzbudljivi rafting od 33 km na TARI I DRINI! 3 dana/2 noćenja s doručkom u rafting kampu Stari Dud uz licenciranog skipera, svu potrebnu opremu i osiguranje za samo 349 kn/osobi!

58 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u 33 km raftinga uz skipera na prekrasnoj Tari i Drini, u prirodi zbog koje doista zastaje dah... Kupon vrijedi od 15.04. do 30.09.2020.

Domaći doručak kakav samo možete sanjati (šunka, kajmak, jaja...), noćenje u novouređenom kampu i najduži rafting - STARI DUD - najnoviji, najopremljeniji, najpovoljniji kamp u susjedstvu!

Nezaboravan provod na 15 km rijeke Tare i 18 km rijeke Drine u kvalitetnim čamcima sa kompletnom pratećom opremom kao što su: sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo, čizme od neoprena i veslo. Čamcima upravljaju licencirani skiperi koji su zaduženi za vašu maksimalnu sigurnost tijekom spusta.

TARA je drugi najveći kanjon nakon Grand Canyon - a zadivit će vas svojom ljepotom koju upotpunjuju pjenušavi slapovi i kraška vrela. Zadivit će Vas tirkizna boja rijeke Tare kao i obale i šume koje se uzdižu od nivoa vode do teško pristupačnih visova i litica. Naš novouređeni kamp se nalazi 9 km od Foče na putu M18. 

PLAN PROGRAMA:

- Dolazak u večernjim satima u Kamp Stari Dud, piće dobrodošlice i spavanje. 

KAMP: smještaj u drvenim bungalovima nove gradnje; tuš kabine, toaleti; vlastiti parking prostor; vlastita plaža, pješačka staza, teren za sportske aktivnosti; restoran sa dugogodišnjom tradicijom.

- Doručak

- Priprema i polazak na rafting ruta raftinga je duga 33 km: 15 km rijekom Tarom i 18 km rijekom Drinom. Gosti se odvoze terenskim vozilima na polaznu točku i dolazi se po njih na završetku raftinga. U kampu dobivate besplatno opremu potrebnu za rafting, a rafting vodi licencirani iskusan skiper.

- Povratak i slobodno vrijeme do spavanja (kamp ima više mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena kao i restoran gdje gosti mogu da kupe ostale obroke); noćenje + ujutro doručkom aranžman završava 

Na samoj lokaciji možete dodatno nadoplatiti večeru i/ili ručak!