PodržimoNaše

Suzbijte glad i smršavite cijeli konfekcijski broj uz pomoć 7 tretmana akupunkture te jelovnik izrađen posebno za Vas od strane nutricionista uz čak 72% popusta!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Akupnktura dokazano pomaže pri rješavanju različitih zdravstvenih problema pa tako i problema sa prekomjernom tjelesnom težinom!

Akupunktura je stara kineska metoda liječenja uz pomoć igala tankih poput vlasi koje se zabadaju u određene refleksivne točke na koži.

 

Ponuda uključuje kuru mršavljanja uz 7 tretmana akupunkture:

5 tretmana tijela,
2 tretmana ušne resice
+ jelovnik izrađen od strane nutricionista GRATIS


Broj igala koje se koriste i dubina uboda ovisi o stanju pacijenta i vrsti poremećaja Igle se ubadaju u tijelo od 2 milimetra do nekoliko centimetara dubine te ostaju zabodene uglavnom od 15 do najviše 30 minuta. 

Dokazano je uspješnost ove metoda kod rješavanja problema sa težinom. Naime kroz 5 osnovnih tretmana tijelo se dovodi u ravnotežu i poteći se organe na pravilan rad, a tretmanom ušne resice rješava se problem gladi. Naime kratkim dodirom na malu iglicu u ušnoj resici blokira se osjećaj gladi, a preplavljuje vas osjenčaj sitosti i zadovoljstva.  

Nastanak akupunkture vezan je uz priču o ratniku ranjenom strijelom. Strijela je izvađena i rana je zacijelila.

Zatim je primjećeno i da je izliječena njegova bolest na drugom dijelu tijela. Prvo saznanje o akupunkturi u Europu su donijeli misionari već u 16.st. Od tada, pa sve danas, akupunktura je priznata kao jedna od metoda liječenja mnogih zdravstvenih tegoba. Uvjerite se i sami!