3 dana/2 noćenja s Polupansiom u Hotelu Ramada Resort**** / Kranjska gora, + sauna, najam bicikla, besplatan parking i besplatan ulaz u bazen Aqua Larix, sve za 2 osobe i uz 50% popusta!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite na Kranjsku Goru gdje će se hotel Ramada Resort**** pobrinuti da svoje dragocjene slobodne trenutke provedete u sreći i blagostanju! Stilski uređen kako bi ispunio sve Vaše želje i potrebe, idealno je mjesto za odmor u prirodi i uživanje u proljetnim radostima!

Ramada Resort**** posao je jedan od glavnih arhitektonskih zanimljivosti Kranjske gore. Luksuzni interijer hotela i lijepo uređene sobe s pogledom na obližnje planine čine ga idealnim mjestom za sve željne mira i odmora. Hotel se nalazi na 100 m od u centru mjesta, a udaljen je samo 100 metara od sportsko-rekreacijskog centra.

Ponuda uključuje: 

3 dana/2 noćenja s doručkom i večerom (polupansion),

besplatni ulaz u bazen Aqua Larix,

1 x sauna,

prvi dan voćno osvježenje u sobi ,

1 x najam bicikla na pola dana,

besplatan parking, sve za 2 osobe.

Hotel ima 110 soba i nekoliko apartmana. Sve su sobe opremljene svojim kupatilom i WC-om, SAT TV, telefonom, mini barom, a većina ima i balkon.

U Larix Aqua Centre pronaći ćete otvorene i zatvorene bazene, mnoštvo sauna te Vita Centar gdje možete uživati u ugodnoj masaži ili se podvrgnuti različitim tretmanima ljepote. 

Na Kranjskoj Gori pronaći ćete odličan zabavno-sportski program i to tokom cijele godine. Ovaj slikoviti mali grad okružen je impresivnim planinskim lancem, a nalazi se na rubovima Nacionalnog Parka Triglav na 810 m nadmorske visine.