Ljetuj u špici sezone, uživaj u moru i suncu kao dalmatinac! Hotel Adria*** u Biogradu na Moru nudi ALL INCLUSIVE ljetni odmor za DVOJE na 3/ 6 dana i 2/ 5 noćenja po super cijeni!!!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Adria smješten je usred borove šume u Biogradu, a udaljen je samo 350 metara od plaže Soline. Među prvima isplanirajte svoje ljeto i provedite ga nezaboravno! Jedno dijete do 7 godina GRATIS! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu od 11.07. do 14.08.2020.

Hotel Adria raspolaže sa ukupno 208 soba (od toga 140 classic i 68 superior) smještenih na četiri kata hotela. Sa terasa okruženih šumom pruža se pogled na bazene  i ležaljke savršene za opuštanje. Neke sobe gledaju na stranu parka okruženog stablima borova, ili pak na ulaz hotela. Sve sobe su izuzetno prozračne i udobne.

Classic sobe sadržavaju:
balkon
en suite kupaonica s tušem
sušilo za kosu
klima uređaj
satelitska televizija
telefonska linija
wi fi internet – (uz nadoplatu)
dječji krevet dostupan na zahtjev

Više o hotelu pogledajte na službenoj web STRANICI!

Biograd na Moru je hrvatski kraljevski grad koji se prvi put spominje sredinom X. stoljeća, dok je u XI. stoljeću bio sjedište hrvatskih kraljeva i biskupa. Najveći procvat Biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a godine 1102. u njemu je okrunjen i hrvatsko-ugarski kralj Koloman.

Godine 1202. Biograd je utočište bjeguncima iz Zadra- Križarska opsada Zadra, te se naziva i Zara vecchia. Tijekom 13. i 14. stoljeća gradom upravljaju cetinski knezovi, vranski templari i bribirski knezovi Šubići.

Od 1409. do 1797. je pod vlašću Venecije. Stradao je u mletačko-turskim ratovima, a 1521. i 1646. je porušen i zapaljen. U 16. i 17. stoljeću u Biogradu je središte hrvatske narodne vojske koja je imala veliku ulogu u protuturskim ratovima. Zbog ratnih stradanja njegova važnost opada, da bi opet ojačao početkom 19. stoljeća kada za vrijeme francuske vladavine dobiva općinu i sud.

Danas je po ljeti omiljeno odredište domaćih i stranih turista, koji uživaju u moru i suncu.

Ponuda dodatno uključuje: hotelski animacijski program, mini klub za djecu od 01.07. - 31.08., te animacija za odrasle 6 dana u tjednu, večernja animacija za odrasle.