Bogati paket tretmana za borbu protiv celulita i viška centimetra očekuje Vas u estetskom centru Nyce u Varaždinu! Počastite se vrhunskim tretmanima lipo lasera i limfne drenaže za samo 799 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U paketu Vas očekuje 6 tretmana lipo lasera i 6 tretmana limfne drenaže, a na poklon dobivate detox jelovnik za 7 dana! Kupon vrijedi do 31.03.2020.

LIPO LASER jedna je od najdjelotvornijih metoda mršavljenja, bez boli i gubitka vode. Radi se o hladnom diodnom laseru koji u 6-9 tretmana pokazuje izvanredne rezultate.

Što je lipo laser tretman?
Ovaj tretman se smatra jednim od najinovativnijih metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu. Radi se o modernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, što je ipak na neki način standard u svijetu kad je u pitanju oblikovanje tijela.

Kako i na što djeluje?
Spomenuti tretman uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih dijelova tijela, poput ruku odnosno nadlaktica, gornjeg i donjeg dijela leđa, trbuha, nogu odnosno natkoljenica i kukova, stražnjice, vanjske i unutrašnje strane bedara, itd… Zahvat je namjenjen za uklanjanje neželjenih nakupina masnog tkiva, tj oblikovanje.


Lipo laser je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju , te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana, te nema nikakvog crvenila. Većina klijenata već nakon prvog tretmana primjećuje dobre rezultate (smanjenje obujma), no za željeni rezultat i krajnji cilj treba se držati programa, plana i dogovora. Ova metoda uklanja približno 2 do 4 cm masnih nakupina po jednom tretmanu.

LIMFNA DRENAŽA je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa - bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.


Limfnu drenažu obavezno preporučamo našim klijenticama koje dolaze na tretmane oblikovanja tijela i žele još bolje rezultate. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Uz tretman lipo laserom i linfnom drenažom poklanjamo Vam DETOX JELOVNIK koji će Vam pomoći da u tjedan dana izubite i do 3kg! Detox jelovnik napravljen je na osnovu dugogodišnjeg iskustva našeg profesionalnog tima, a prilagođen je ujedno i individualnim potrebama.