Izgubite centimetre i celulit, utegnite kožu i oblikujte svoje tijelo u 5 tretmana Overline Body Sculpt za 4 različita vrhunska tretmana u Estetskom centru Nyce u Opatiji uz 72% popusta!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS 5x limfnih drenaža! Ponuda uključuje: 5 tretmana Overline Body Sculpt od kojih se svaki pojedinačni tretman sastoji od 1x multipolarna radofrekvencija + 1x vakum + 1 x LLLT laser + 1x udarni val. Tretmani se koriste kroz 5 dolazaka svaka 2 tjedna. Kupon vrijedi do 31.03.2020.

Aparat Overline Body Sculpture je puno modernija i kvalitetnija tehnologija od Med Contoura ili Venus Legacya, to je inovativni talijanski medicinski uređaj koji prvi uvodimo u Hrvatskoj, a rezultati su fenomenalni već nakon prvog tretmana!

Overline Elite Resolution Body Sculpt - Inovativni i jedini u Hrvatskoj- ozbiljan, medicinski i profesionalni pristup ne samo estetskom problemu nego i liječenju celulita i masnih naslaga.

ELITE RESOLUTION BODY SCULPT je uređaj koji radi na principima udarnih valova sa vakuumom, multipolarnom radiofrekvencijom, infracrvenim svjetlom te LLLT (laserski tretman niskog stupnja), koji se koriste s određeno ugodnom i ne-invanzivnom tehnologijom.


 - rezultati nakon samo jednog tretmana Overline Body Sculpt aparatom

UDARNI VALOVI se odnose na pokrete kompresije koje stvaraju akustični valovi s niskom frekvencijom. Putuju kroz tjelesne tekućine i djeluju isključivo na masne stanice, prepravljajući masne naslage i nepravilnosti koje su uzrokovane celulitom.

VAKUM – djeluje na tkivo na isti način kao endodermna masaža, te zajedno sa udarnim valovima ima efekt dubokog usisavanja. Ova kombinacija rezultira općenitim prepravljanjem masnih naslaga.

LLLT (laserski tretman niskog stupnja) – efekt koji stvara jest foto stimulacija. Djeluje na zatezanje i prestrukturiranje. Zahvaljujući njemu rezultati se poboljšavaju do samog savršenstva.


 - rezultati nakon samo jednog tretmana Overline Body Sculpt aparatom

MULTIPOLARNA RADIOFREKVENCIJA na temelju preobrazbe energije u toplinu, poboljšava lokalni metabolizam, ubrzava protok krvi u mikrocirkulaciji te izbacuje nataloženu vodu u kapilare. Rezultat je obnova metabolizma masnih naslaga te celulita.