Paket mršavljenja od 9 vrhunskih tretmana tijela s BEAUTY EVO, elektrostimulacijom, bodywrapingom i termodekom u samo 3 dolaska u Profini beauty studiu u Splitu...samo 479 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rok iskoristivosti kupona je 14.03.2020.

Cijena uključuje: 3 x 45 min vrhunskog BEAUTY EVO (otapanje masnih naslaga + zatezanje) putem elektro stimulacije, 3x bodywraping sa sliming ulje + 3 x 30 min termodeke u svrhu detoksikacije kožnih stanica tijela.

Više o studiu pogledajte na njihovoj stranici OVDJE!

Body wrapping je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

Termo pokrivač ili termo deka za omatanje – pravi borac protiv celulita. Neobično ime – termalni pokrivač, govori o mogućnosti zagrijavanja i održavanja topline dugo vremena. Zbog toga se koristi i u liječenju prehlada.Osim toga, svojstva takve deke za borbu protiv masnih naslaga je vrlo učinkovita. Termo deka je jedinstvena po tome što posjeduje sustav kontrole.Napravljena je od materijala koji odbija tekućinu. Unutra su posebni umetci koji služe kao grijači. Deka se kontrolira pomoću posebne jedinice koja može transformirati mrežni napon, što praktično ne predstavlja opasnost za ljude.Da biste se riješili celulita i preobrazili oblik tijela, koristite tretman omotavanja koji potiče potkožne procese, što se odražava na elastičnosti dojki, trbuha i bokova. Utječe na funkcioniranje štitnjače i limfnog sustava, kao i na jačanje imunološkog sustava. 

Elektrostimulacija je jedan od najsvestranijih i modernih uređaja za poboljšanje estetike tijela. Posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela. Tijekom 45 minuta tretmana elektrostimulacije mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnog vježbanja na fitnesu ili u teretani. Debljanje je nešto nad čim nemamo kontrole s obzirom na današnji stil život(stres,posao,nekretanje,loša prehrana,brza hrana itd.). Elektrostimulacija je fina tehnologija koja omogućuje brzo tjelesno mršavljenje, oblikovanje skladne figure i smanjenje celulita. Vježbanje mišića (elektrostimulacija) aktivira metabolizam sagorijeva ugljikohidrate i aktivira lipolizu – lipociti se otapaju. To omogućava uklanjanje viška tekućine i otpadnih tvari te se potiče proces samo liječenja. Toksini se eliminiraju kroz mokraću.