Romantično i veselo VALENTINOVO u Zlatnom Lugu u Požegi! Odaberite 1 ili 2 noćenja s doručkom te ALL INCLUSIVE valentinovska večera i zabava sa tamburašima Žuta Dunje...sve za dvoje, već od 689 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogata večera s uključenim pićem, veseli koncert...sve to Vas čeka ovog Dana zaljubljenih!!! Kupon vrijedi u periodu 14-16.02.2020

Zlatni Lug

Mjesto gdje gosti na jednom mjestu mogu iskusiti sve ono što Slavonija i slavonsko selo nude – finu hranu, razne gastro delicije, vrhunska vina, netaknutu prirodu i iskreno gostoprimstvo.


Imanje u Emovačkom Lugu, udaljeno svega 3 kilometra od Požege, prostire se na više od 70 hektara i sadrži agroturistički i sportski centar, ribnjak i jezero za kupanje te popratne ugostiteljske objekte, kao i roštilj park.U blizini imanja, u selu Donji Emovci, nalazi se Krčma , Vinoteka te Prenoćište s 21 moderno uređenom sobom, a posebno se ističe etno soba Ljuba i Đuka, opremljena izvornim starinskim namještajem i dekoracijama.


Godinama je imanje opremano raznim sadržajima poput Ribarske kuće, roštilj parka, a uređeni su poligoni za streličarstvo, staza za biciklizam, ribnjak te jezero za kupanje.Danas kompleks Zlatni Lug predstavlja vodeće turističko seosko gospodarstvo u ovom dijelu Slavonije. Svi posjetitelji i gosti odmorit će dušu i tijelo.


Više o Zlatnom Lugu pogledajte na njihovoj web STRANICI!

Tijekom Valentinovske večere zabavljat će Vas živa glazba. Tamburaši Žuta Dunje pretvoriti će Vaše Valentinovo u nezaboravan doživljaj. Više o njima pogledajte u YouTube videima i uvjerite se sami! OVDJE!


ALL INCLUSIVE Valentinovo večera uključuje: ragu juha, punjeni kare s povrćem, puretina na orly, mesni uštipak, pečeni krumpir, rižoto od šumskih gljiva, povrće na žaru, salata miješana, desert Piće uključeno u cijenu: gazirani i negazirani sokovi 1l , vino bijelo i crno Krauthaker vino kuće, mineralna i obična voda, rakija šljivovica, liker od vina, kava