3 DANA ALL IN NA ROGLI! Skijanje uz 2 Polupansiona u Hotela Smogavc***,2 dnevne ski karte, ulaz u hotelsku saunu, 2 dnevne karte za ski trčanje, sve za 2 osobe uz 54% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

3 dana aktivnog odmora u hotelu Smogavc s Polupansionom za 2 osobe uz uživanje u snježnim sportovima- skijanje sa 2 dnevne ski karte i 2 dnevne karta za ski trčanje, 1 ulaz u hotelsku saunu i 10 žetona za igraonicu u restoranu Smogavc!


Smogavc Hotel otvoren u 2000 i nadograđen 2004. godine sa kategorijom od četiri zvjezdice (Hotel Smogavc PLUS ****). 
Hotel  nudi udobnost u autentičnom stilu i Pohorje i ugodan obiteljski ugođaj. Smješten je u centru mjesta Zreče.

Ponuda uključuje za 2 osobe:
3 dana, 2 polupansiona (doručak i večera) u standard sobi 3*
2-dnevna ski karta Rogla
2-dnevna karta za ski trčanje
1 ulaz u hotelsku saunu
10 žetona za igraonicu u restoranu Smogavc (stolni nogomet, biljar, pikado, stolni hokej)
besplatan parking
opuštanje bojama

Ponuda se može koristiti svaki dan sukladno raspoloživosti kapaciteta.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 
10 % popusta na masaže u hotelu
cjelodnevna ulaznica za bazen za Terme Zreče s popustom - za odrasle 8,00 eura i za djecu 5,50 eura.Hotel ima 26 dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajevima (uključujući jedan s invaliditetom) i 6 apartmana (suite).
U svim instalacijama, kupaonica s tušem ili kadom i sušilom za kosu, TV / Radio, telefon, sef, mini bar, pristup internetu i balkon sa pogledom na Pohorje.

U blizini hotela nalaze se široke otvorene ravnice s gotovo netaknutom prirodom, duboke šume Pohorja. Brojne biciklističke i pješačke staze, planina vodopad Šumik, Lovrenško jezero lječilište Rogla i kulturna baština (kartuzijanskog samostan, etnološki muzej Skomar kuća, Ošlakova kovačnica, ....), prijateljski i gostoljubivi ljudi te ukusna hrana.

U 3 mjesecu na Rogli će Vas najčešće dočekati idealno vrijeme. Po danu sunčano sa temperaturama do +2, a po noći oko 0.

U potrazi za odmor i opuštanje u izravnom zagrljaju prirode? Na raspolaganju su Vam različite mogućnosti - od opuštanja u termama Zreče, planinarenja, skijanja u  mjestu Rogli, izleti i prirodna i kulturno-povijesna baština u regiji.
Također na raspolaganju Vam je  mali wellness centar, gdje možete uživati u sauni!Rogla je planina, naselje i ljetovalište u mjestu Zreče Pohorja (slovenski: Zreškog Pohorja) u Općini Zreče u sjeveroistočnoj Sloveniji

Turizam u Zreče Pohorja prvi put pojavio prije Drugog svjetskog rata. Ideja je bila da se turizam razvije na Rogli zajedno s ostalim turističkim središtima na Pohorju te da se ponudi kompletan paket - skijanja, toplice na Zreče i agroturizam u tom području. 


Rogla jedan od skijaških centara u Sloveniji s najboljim snježnim uvjetima i najduže skijaške sezone! Postoji 13 padina dostupni za sve razine skijaša!

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail hotel@smogavc.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.