Osjetite početak proljeća u Italiji! Autoturist Park vodi Vas na Sajam cvijeća u Pordenone i razgled Udina u jednodnevnom izletu s prijevozom iz Zagreba 07.03. za samo 219 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GARANTIRANI POLAZAK! Pozdravite zimu izletom na Sajam cvijeća u talijanskom gradiću Pordenone i razgledom Udina! Kupon vrijedi isključivo za 07.03.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zagreba (južno parkiralište Gradskog poglavarstva) u 5:30 sati. 

Ugodno putovanje Slovenijom i Italijom do Pordenonea, jednog od najljepših gradića talijanske regije Furlanije Julijske krajine. Odlazak na sajam gdje ćete uživati u cvijeću, biljkama, idejama za vrt i cvjetnim dekoracijama. Dvjestotinjak izlagača predstavit će posjetiteljima sve ljepote hortikulture, florikulture, vrtova i parkova. Slobodno vrijeme za samostalno uživanje u sajmu, a onima koje sajam ne privlači predlažemo šetnju do središta Pordenonea. 

U dogovoreno vrijeme slijedi odlazak prema Udinama, još jednom krasnom talijanskom furlanskom gradu. Informativna šetnja povijesnom jezgrom: Piazza della Liberta, renesansne građevine, katedrala... Slobodno vrijeme u središtu grada za talijansku kavicu ili kraći shopping. 

Oko 18:00 sati polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.