Nedjelju 16.02. iskoristite za jednodnevni izlet Autoturist Parka na Balinjeradu u Opatiji uz mogućnost posjeta karnevala u Lovranu, s uključenim prijevozom iz Zagreba za samo 144 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GARANTIRANI POLAZAK! Balinjerada je uzbudljivo natjecanje na "balinjerama" ili kugličnim ležajevima koja velikim brzinama, uz skandiranje tisuća okupljenih ljudi, jure u spustu niz glavnu ulicu! Kupon vrijedi isključivo za 16.02.2020.

Već trideset godina ovo maškarano brzinsko natjecanje u spretnosti upravljanju neobičnim "jurilicama" kućne izrade je jedinstvena opatijska karnevalska atrakcija!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 7:30 sati – južno parkiralište Gradskog poglavarstva. 

Ugodno putovanje do Opatije. Kraće upoznavanje s gradom te slobodno vrijeme za uživanje u 37. Balinjeradi koja će se u središtu Opatije odvijati od 12:00 sati. Nakon utrke slijedi mimohod karnevalskih grupa. 

Oko 14:00 sati mogućnost odlaska autobusom do Lovrana gdje će se u poslijepodnevnim satima održavati Međunarodna karnevalska povorka. Uživanje u prekrasnim maskama do 18:00 sati kada je predviđen polazak iz Lovrana. 

Polazak iz Opatije je u 18:15 sati. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.