Luksuzni Hvar u toplim danima kolovoza i rujna! ALL INCLUSIVE LIGHT usluga u hotelu Sirena za dvoje garancija su ljetnog odmora za pamćenje 4/ 6/ 8 dana i 3/ 5/ 7 noćenja...super cijena!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uvjerite se zašto je Hvar jedan od najljepših otoka na svijetu i neiscrpna riznica ljepote, prizora i avanture! Kupon vrijedi za 2 osobe i jedno dijete do 12 godina koje s roditeljima spava u sobi na pomoćnom ležaju! Kuponi su iskoristivi u periodu od 22.08-05.09.2020.!


Hotel Sirena

Hotel Sirena nalazi se u mirnoj uvali Mala Garška, 2 km od centra starog grada Hvara.


Sastoji se od središnje zgrade s recepcijom, hotelskog restorana, internet kutka, TV salona, ​​malog natkrivenog bazena i 5 paviljona koji nose nazive autentičnih jadranskih biljaka: lavande, ružmarina, kadulje, vrijeska i maslina, svi s pogledom na more. Svaka soba ima balkon.

Više o hotelu pogledajte na službenoj web STRANICI!


Transfer za grad Hvar organizira se svaka 2 sata!


HVAR

Hvar, otok u Jadranskom moru, najduži je i najsunčaniji hrvatski otok i jedan od najljepših otoka na svijetu.

Grad Hvar jedinstven je spoj bogate mediteranske prirode, bogate i složene kulturno-povijesne baštine i modernog turističkog luksuza!


Smješten u slikovitom prirodnom okruženju, okrenut prema južnoj, sunčanoj strani svijeta koji mu je pružio svu svoju mediteransku privlačnost i svjetlinu, okrenut prema moru koje mu je pružilo prekrasnu i jedinstvenu povijest, Hvar je neiscrpna riznica prizora, atmosfere i avanture.