PodržimoNaše

Uživanje u suncu i Dalmaciji! 2 ili 3 noćenja za 2 osobe u apartmanima Plavi Val*** u tihoj uvali Sovlje u Tribunju pokraj Šibenika!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tribunj je jedna od omiljenih destinacija za odmor domaćih turista! Uživajte u pogledu na more, suncu, mediteranskoj hrani i ljepotama Dalmacije bez sezonske gužve, nesnosnih vučina i tvrdoglavih komaraca!

Novoizgrađeni apartmani Plavi Val smješteni su tik uz more u uvali Sovlje malog dalmatinskom mjestu Tribunj pokraj Šibenika. 

Ponuda uključuje: 

2 ili 3 noćenja za 2 osobe u apartmanima Plavi Val*** u Tribunju

besplatan parking


Svih 7 smještajnih jedinica apartman Plavi Val potpuno je opremljeno vlastitom kupaonicom i WC-om, kuhinjom, SAT TV, WI FI, a dopušteni su i kućni ljubimci.

U podnožiju apartmana nalazi se i istoimeni restoran Plavi Val. Restoran započima sa radom od 1.4. i garantira kvalitetnu domaću gastro ponudu za svoje goste. 

Živopisno, dalmatinsko mjesto Tribunj s pripadajućim naseljem Sovlje smjestilo se u srcu obale Šibensko - kninske županije. Posebnost Tribunja upravo je njegov geografski položaj i podijeljenost na urbani kopneni dio i poluotočnu povijesnu jezgru unutar koje se danas nalaze zgrada Općine, ured Turističke zajednice, pošta, župni ured, kulturni centar te nekoliko ugostiteljskih objekata različite primjene. 

Autentičnu sliku zbijenih kuća i uskih uličica odlično upotpunjuje predivni pogled na Lukovnjak i Logorun, dva otoka tribunjskog arhipelaga smještena nasuprot stare poluotočne jezgre te na preostala dva, Prišnjak i Sovljak, položena zapadnije u smjeru naselja Sovlje.