2 noćenja za 2 osobe u Apartmanima Wintersport*** na Vlašiću uz neograničeno korištenje sportskog igrališta, vanjskog roštilja i stolova za stoni tenis za samo 370 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Planinska ljepotica srednje Bosne, planina Vlašić, poziva Vas na odmor u prirodi uz 3 dana za dvoje u sobama, apartmanima i studio apartmanima objekta “Apartmani Wintersport” na Vlašiću!

WinterSport Vlašić smješten je uz baby ski lift i u samom je središtu Sportsko rekreacionog centra na Babanovcu. Oni koji su smješteni kod nas u središtu su svih događaja!


Ponuda uključuje: 

3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u sobama, apartmanima i studio apartmanima u objektu “Apartmani Wintersport” , uz neograničeno korištenje sportskog igrališta, vanjskog roštilja, stolova za stoni tenis.


Ugodan smještaj u jednoj od naših smještajnih jedinica (apartmani, studio apartmani ili dvokrevetne sobe) garantira Vam sigurnost Vaše privatnosti i mogućnost pravog odmora te prelijepi pogled na planinski pejzaž.

Svi su objekti opremljeni sa centralnim grijanjem, vlastitom kupaonicom i WC-om i SAT TV-om.   


Vlasnici i osoblje WinterSport-a svojim gostima nude potpunu posvećenost, kvalitetan odmor, senzibilitet prostora, sport i zabavu.

Planina Vlašić biser je srednje Bosne. Ona zauzima značajno mjesto u turističkoj ponudi ovog područja zahvaljujući njenim šumama, pašnjacima i brojnim izvorima. Najviši vrh Paljenik dostiže 1943 metara nadmorske visine.

Čisti zrak na Vlašiću pozitivno utječe na krvnu sliku, a posebno se preporučuje ljudima sa smetnjama dišnih puteva (bronhitis, plućna oboljenja). Ovdje se već vjekovima gaji tradicija ovčarstva, a najpoznatiji proizvod te stočarske grane je vlašićki sir, koji se može kupiti neposredno od pastira. 


Osim vlašićkog sira ne propustite kušati i travničke čevape u centru babanovac ili  u samo 20 minuta udaljenom Travniku!