PodržimoNaše

Vrijeme je za KUGLANJE! Povedi ekipu na ludi provod u Bowling centar Croatia u Zagrebu! Sat vremena kuglanja za do 6 osoba u terminu preko tjedna ili preko vikenda/disco bowling uz do 68% popusta!

217 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spojite što više kupona i provedite svoje slobodno vrijeme na najbolji mogući način, kuglajući do besvijesti - u Bowling centru Croatia odmah kraj City Centra One na zapadnoj strani grada!

Bowling Croatia nudi opuštenu atmosferu i koristi sport kao sredstvo izgradnje dobrih međuljudskih odnosa sa svojom vrhunskom opremom, ljubaznim i stručnim osobljem koje će doprinijeti osjećaju zajedništva i osigurati Vam odličnu zabavu.

Ponuda uključuje 1h kuglanja za maksimalno 6 osoba.

Prije nego kliknete kupi izaberite opciju najma staze preko tjedna ili preko vikenda (vikend uključujuće i termin za vrijeme disco bowlinga).

Prva ponuda uključuje: 1h kuglanja za do 6 osoba PREKO TJEDNA (ponedjeljak-četvrtak)

Druga ponuda uključuje: 1h kuglanja za do 6 osoba PREKO VIKENDA I DISCO BOWLING

Svakog petka i subote od 20-01 h kuglanje se pretvara u disco bowling. Doživite super zabavu uz najpoznatije glazbene hitove i svjetlosne efekte koji će upotpuniti atmosferu!


Bowling Croatia sadrži:

32 profesionalne staze za bowling, 

4 staze za baby bowling ( za djecu do 6 godina), 

8 bilijar stolova, vip prostor, veliki šank, vlastitu kuhinju, 

prostor za pušenje u sklopu centra.


Zaplešite na stazi i srušite svih 10 čunjeva… 

Tko kaže da možete kupiti samo jedan kupon i igrati samo sat vremena? Uvijek možete kupiti onoliko kupona koliko dugo želite igrati!