Svikoncerti.eu i Crno Jaje vode vas na MALUMA 11:11 World Tour - koncert popularne kolumbijske zvijezde Malume 01.03. u LJUBLJANI! Ne propustite priliku za prijevoz autobusom za samo 218 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za autobusni prijevoz na koncert 01.03.2020., a ulaznica se nadoplaćuje u agenciji u roku 2 dana od kupnje kupona u iznosu 360 kn za PARTER / 510 kn za TRIBINA ZELENI RING 1 / 590 kn za TRIBINA ZELENI RING 2.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zagreba (Autobusni kolodvor) u 14.30 h.

Dolazak do mjesta koncerta u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme do početka koncerta. 

MALUMA - 01.03. / od 20 h / Arena Stožice, Ljubljana

Povratak iz mjesta koncerta pola sata nakon koncerta.

MALUMA - Juan Luis Londono Arias - planetarno poznati kolumbijski pop i reggaeton pjevač proslavio se 2011. u svojoj domovini zahvaljujući singlovima Farandulera i Obsesión, a zahvaljujući pjesmama La temperatura i Carnaval postao je popularan širom Latinske Amerike. Njegov debi album Magia doživio je pravi komercijalni uspjeh u Kolumbiji, a godinu dana kasnije Maluma osvaja i nominaciju za Latin Grammy nagradu za "najboljeg novog umjetnika".

Maluma iza sebe ima tek tri izdana albuma, ali i niz hitova, suradnji i dueta sa svjetski poznatim zvijezdama Shakirom ("Chantaje"), Rickyjem Martinom ("Vente Pa’ Ca"), Marcom Anthonyjem (salsa verzija "Felices Los 4"), Jasonom Derulom, Timbalandom, Prince Royceom, Nicky Jamom, J Balvinom, Farrukom, Wisinom, Daddy Yankeejem… Jedan je od najslušanijih izvođača na Youtubeu.