Počastite se putovanjem na koncert australskog pop-rock benda 5 SECONDS OF SUMMER u BEČU 03.06.! Svikoncerti.eu i Crno Jaje vode vas autobusom iz Zagreba i Varaždina već od 379 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za autobusni prijevoz na koncert 03.06.2020., a ulaznica za koncert nadoplaćuje se u agenciji u roku najviše 2 dana od kupnje kupona u iznosu 600 kn za parter.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zagreba (Autobusni kolodvor) u 10.00 h, iz Varaždina (parkiralište kod gradskih bazena/Varteks) u 11.15 h (moguća promjena termina polaska).

Dolazak do mjesta koncerta u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme do početka koncerta. 

5 SECONDS OF SUMMER - 03.06. / od 20 h / Arena Beč

Povratak iz mjesta koncerta pola sata nakon koncerta.

5 SECONDS OF SUMMER (još znan kao 5SOS) bend je iz Australije (Sydney). Osnovali su bend 3.12.2011. godine. Članovi benda su: Luke Hemmings (glavni pjevač, gitara), Michael Clifford (gitara, prateći vokal), Calum Hood (basist, prateći vokal) i Ashton Irwin (bubnjar). 

Sve je počelo 2011. godine u Sydney-u kada je Luke Hemmings na youtube počeo objavljivati obrade pjesama koje je volio. U školu je išao sa Michaelom, koji je godnu dana stariji, i sa Calumom s kojim je išao u razred. Na početku nisu bili baš dobri prijatelji, ali nakon nekog vremena sprijateljili su se i počeli su zajedno stavljati obrade na youtube. Nakon nekog vremena Michael im je ponudio da mogu osnovati bend, i da bi to bilo dobra ideja, odlučili su se nazvati "5 Seconds Of Summer" iako je jedan od prijedloga bio "Bromance".