Svikoncerti.eu i Crno Jaje pripremaju vas za Hella Mega Tour i veliki koncertni spektakl GREEN DAY & Fall Out Boy & Weezer u BEČU 21.06.! Prijevoz autobusom iz Zagreba i Varaždina već od 379 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za autobusni prijevoz na koncert 21.06.2020., a ulaznica za parter za koncert nadoplaćuje se u agenciji u roku najviše 2 dana od kupnje kupona u iznosu 620 kn.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zagreba (Autobusni kolodvor) u 08.00 h, iz Varaždina (parkiralište kod gradskih bazena/Varteks).

Dolazak do mjesta koncerta u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme do početka koncerta. 

GREEN DAY & Fall Out Boy & Weezer - 21.06. / od 17.30 h / Ernst Happel stadion Beč

Povratak iz mjesta koncerta pola sata nakon koncerta.

GREEN DAY je punk rock sastav iz SAD-a osnovan 1987. godine. Grupu čine Billie Joe Armstrong (vokalist i gitarist), Mike Dirnt (bas-gitarist i vokalist) te Tré Cool (bubnjar, vokalist i udaraljkaš). Zvuk Green Daya se često uspoređuje sa sastavima prvog vala punka kao što su Ramones, The Clash, Sex Pistols, The Jam i Buzzcocks. Većina njihovih pjesama sastoji se od distorzirane gitare, brzih, maničnih bubnjeva i sporog, teškog basa. 

FALL OUT BOY američki je pop punk glazbeni sastav iz Wilmettea osnovan 2001. godine. Sastav čine vokalist i gitarist Patrick Stump, basist Pete Wentz, gitarist Joe Trohman te bubnjar Andy Hurley. Središnji dio Fall Out Boy-evog zvuka vuče korijene u tekstovima sastavama, koje uglavnom piše basist Pete Wentz, koji obično koristi ironiju i druge književne uređaje kako bi ispričao osobno iskustvo i priču. On crpi inspiraciju iz autora kao što su Charles Bukowski, Ernest Hemingway i JT Leroy, također i repera kao što je Lil Wayne.

WEEZER je američki rock sastav osnovan u Los Angelesu 1992. Sastav je postigao slavu pjesmama "Undone - The Sweater Song" i "Buddy Holly".