Premium boravak u Sarajevu! Premium Hotel 3* očekuje Vas 3 dana/2 noćenja u luksuznim sobama s klaasičnim doručkom za 2 osobe i samo 539 kn! Djeca do 5 godina GRATIS!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite predivno Sarajevo i udobno se smjestite u luskuznim sobama Premium Hotela 3* na bazi bogatog klasičnog doručka! Djeca do 5 godina borave GRATIS u sobi na krevetu sa roditeljima! Kupon vrijedi do 31.03.2020.!

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam luksuzno opremljen hotel u srcu BiH, u Sarajevu - Premium Hotel 3*!

Prostran, topao i udoban u svojoj unutrašnjosti, Hotel nudi uslugu noćenja sa klasičnim doručkom, a u klimatiziranim sobama, uređenim pažljivo biranim dizajnerskim namještajem sa profinjenim detaljima.  Besplatan parking i Wi-Fi.

Hotel raspolaže sa 15 soba, sa ukupno 33 osnovna i 13 pomoćnih kreveta, uz mogućnost dodavanja pomoćnih kreveta. Hotel može ugodno smjestiti do 60 osoba.
Udaljen svega 200 m od autoputa A1, samo 1 km od glavne ulice Sarajeva i 2 km od aerodroma.

Luksuzne i klimatizirane sobe - Otvoren  00-24 h - Odlična prometna povezanost - Doručak - Mogućnost transfera - Moderna kupatila / wc - Besplatan parking - Terasa - Caffe bar - Besplatan Wi-Fi

U sklopu hotela raspolažemo sa NOVIM  velikim nogometnih terenom, umjetna trava, pogodan za rekreaciju, sportske pripreme pojedinaćne i timske.

Dodatna usluga – dogovor na recepciji: upoznavanje Sarajeva, obilazak sa vodićem znamenitosti, turističkih atrakcija, starog grada „Baščaršija“; izleti u druge gradove: Stari most i Buna u Mostaru, Piramide u Visokom, Plitvička jezera u Jajcu, planine u BiH, rijeke, jezera....mnoge turističke destinacije u BiH... sve je moguće dogovoriti na recepciji veoma povoljno a interesantno i vrijedno posjete; taxi; autobus (za grupe).

Posebna organizacija: team building, svadbe, rođendani, seminari.

O Vašem zadovoljstvu se brine veoma ljubazan i komunikativan  DRINA  TIM,  koji Vam stoji na usluzi.